Srpski dublovi eliminisani

Autor: Beta Beta
subota 03.09.2016.
09:07
Izvor: Beta

Janko i Lu pali protiv Brazilaca, Troicki i Lajović propustili veliku šansu, eliminisani od američke kombinacije.

Beta/Branislav Božić/DS
Beta/Branislav Božić/DS

Povezane vesti

Srpski teniser Janko Tipsarević i njegov partner u dublu Jen Sun Lu sa Tajvana nisu večeras uspeli da se plasiraju u osminu finala Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku pošto su izgubili od Brazilaca Marsela Demolinera i Tomaza Belučija u tri seta, 6:3, 6:7, 6:7.

Tipsarević i Lu su poveli sa 5:0 i lako osvojili prvi set, ali su naredna dva seta izgubili posle taj-brejka. U drugom setu vidjen je po jedan brejk na obe strane, a Brazilci su dobili taj-brejk rezultatom 7:5. U trećem setu nije bilo brejkova, a Demoliner i Beluči su osvojili taj-brejk sa 7:4.

Oni će morati da sečekaju na rivale u osmini finala, pošto njihovi protivnici nisu još odigrali ni mečeve prvog kola.

Španci Felisijano Lopes i Mark Lopes igraće u prvom kolu protiv Amerikanaca Rajana Herisona i Ostina Krajičeka. U drugom meču igraju Kipranin Markos Bagdatis i Žil Miler iz Luksemburga protiv Dastina Brauna iz Nemačke i Francuza Benoe Pera. Pobednici tih duela igraće protiv Demolinera i Belučija.

Srpski teniseri Viktor Troicki i Dušan Lajović nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Otvorenog prvenstva SAD u Njujorku, pošto su izgubili od domaćih igrača Nikolasa Monroa i Donalda Janga u tri seta, 6:7, 6:3, 5:7.

Meč je trajao nepuna dva sata. U prvom setu nije bilo brejkova, a Amerikanci su ga osvojili posle taj-brejka rezultatom 7:4, dok su Troicki i Lajović drugi set osvojili zahvaljujući brejku u šestom gemu.

Troicki i Lajović su u trećem setu poveli sa 3:1, ali su u šestom gemu izgubili svoj servis. Posle toga teniseri su osvajali gemove na svoj servis sve do 12. kada su Monro i Jang napravili novi brejk i plasirali se u osminu finala.

Monro i Jang će u osmini finala igrati protiv španskog dubla Pabla Karena Buste i Giljerma Garsije Lopesa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke