Srpkinje zadovoljne žrebom

Autor: Beta Beta
utorak 10.02.2015.
14:40
Izvor: Beta

Optimizam vlada u srpskom taboru nakon žreba plej-ofu za popunu Druge Svetske grupe Fed kupa.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Teniserka Srbije Aleksandra Krunić rekla je danas da je zadovoljna što će njena ekipa igrati protiv Paragvaja u plej-ofu za popunu Druge Svetske grupe Fed kupa i ocenila da Srbija ima šanse da se vrati medju elitne timove.

Teniserke Srbije će 18. i 19. aprila kao domaćini igrati protiv Paragvaja, u plej-ofu za popunu Druge Svetske grupe Fed kupa, odlučeno je danas žrebom u Londonu.

"Mislim da je Paragvaj u Srbiji najbolja varijanta za nas, to sam i priželjkivala. Bilo bi nam naporno da idemo u Južnu Ameriku obzirom da se američka turneja završava krajem marta i počinje sezona šljake u Evropi", rekla je Krunić.

"Velika nam je šansa i dobra prilika da se probijemo tamo gde nam je mesto, odakle smo ispali 2014. godine i mislim da nismo mogli izvući bolju ekipu. Drago nam je da što smo domaćini i što ćemo posle dve godine igrati pred našim navijačima. Verujem u pobedu i da ćemo 2016. godinu dočekati u Svetskoj B grupi", dodala je Krunić.

I reprezentativka Srbije Ivana Jorović zadovoljna je žrebom, pošto smatra da je Paragvaj najslabiji protivnik.

"Veoma sam srećna što nam je žreb doneo domaćinstvo, što ćemo imati priliku da u ovoj sezoni igramo pred domaćom publikom. Zadovoljna sam i što nam je protivnik Paragvaj, koji je od svih potencijalnih protivnika bio najslabija karika. To ne znači da ćemo se opustiti, već ćemo kao i do sada ići maksimalno, do što ubedljivije pobede, jer mi drugo ne priznajemo", rekla je Jorović.

Teniserke Srbije su prošle nedelje igrale na turniru Prve Evro-afričke zone Fed kupa i ostvarile su tri pobede, protiv Austrije, Mađarske i Hrvatske. Osim Krunić i Jorović u timu selektorke Tatjane Ječmenice bile su i Vojislava Lukić i Doroteja Erić.

Za Paragvaj nastupaju Veronika Kapede Rojg (170. na WTA listi), Monserat Gonzales (239), Kamila Djangreko Kampis (759) i Sara Himenes (763).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jelena
Tuesday, 10.02.2015
19:58

Bravo, tako i treba,svakog protivnika shvatiti ozbiljno...nNavijacemo za vas! Posle velikog napora i truda sa vase strane,eto bar malog olaksanja. nNaravno da pripadate Svetskoj grupi i bilo bi mi jos draze da to uradi bas ova ekipa !!!nBravo lavice nase!