Spektakularno otvaranje stadiona, pa spektakularni meč na premijeri!

Autor: Beta Beta
utorak 08.03.2016.
10:11
Izvor: Beta

Kao što je poznato, naredni rival Dejvis Kup reprezentaciji Srbije biće Velika Britanija u julu u Beogradu, a do tada će stadion na Tašmajdanu biti spreman za ovaj spektakl!

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Rekonstrukcija stadiona na Tašmajdanu u centru Beograda biće završena do četvrtfinala Dejvis kupa koji će se održati od 15. do 17. jula ove godine, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić, ističući da je na Teniskom savezu Srbije da odluči da li će se meč igrati tu ili na nekom drugom stadionu.

"Građevinski radovi na stadionu Tašmajdan trebalo bi da budu završeni do 31. marta. U stalnom sam kontaktu sa izvođačima i imam uveravanja da će rok biti ispoštovan.

Potom sledi proces tehničkog prijema objekta, za koji verujem da može da bude gotov do sredine aprila. Zatim bi usledilo spektakularno otvaranje stadiona",
rekao je Vesić, a prenosi služba za informisanje Beoinfo.

On je naveo da će renovirani stadion "Tašmajdan" biti moderan sportski objekat kojim će se Beograd ponositi i da bi upravo zato gradu bila čast da teniseri Srbije, predvodjeni najboljim sportistom sveta Novakom Đokovićem, odigraju meč protiv Velike Britanije u toj kultnoj sportskoj areni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
prike
Tuesday, 08.03.2016
11:47

А бре, браћо, па хоће ли још негде у Србији да се нешто доврши, преправи сагради, догради, изгради... или само у Бгд-у. Лепо је, не кажем да није, али дајте макар десети део у остатак земље и бићемо презадовољни.nПосле се питате зашто су празне трибине по београдским стадионима и аренама... Заситио се народ догађања. Дајте и нама мало па да видите навијање!