Specijalno priznanje za Anu Ivanović

Autor: Beta Beta
četvrtak 08.06.2017.
21:08
Izvor: Beta

Nekadašnjoj osvajačici Rolan Garosa iz 2008, organizatori Otvorenog prvenstva Francuske su danas uručili specijalno priznanje i upriličili malu ceremoniju u čast nekadašnje šampionke.

EPA/MARIJUAN MURAT
EPA/MARIJUAN MURAT

Povezane vesti

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović rekla je danas u Parizu da joj nedostaju takmičenja, ali da se ne kaje zbog odluke da završi karijeru.

"Dok sam se pripremala za ovo danas obećala sam da neću plakati. Bilo je veoma teško zadržati suze. Imam posebnu vezu sa ovim mestom, sa stadionom Filip Šatrije... Bilo je veoma teško i slatko u istom trenutku", rekla je Ivanovićeva.

Ona je, pet meseci nakon što je odlučila da završi karijeru, rekla da uživa u životu i da nema nameru da se vrati tenisu bilo kao trener bilo kao igrač.

"Mislim da je bilo pravo vreme. Bilo je mnogo faktora koji su uticali na tu odluku. Prošlo je skoro šest meseci i ne kajem se. Veoma sam srećna gde sam u ovom trenutku, još imam mnogo da učim. Želim da napredujem, želim da sa ljudima podelim ono što sam naučila", rekla je ona.

Ivanovićeva je rekla da je tenis bio njen život, ali da sada ima malo više slobode.

"Nedostaje mi takmičenje, ali sada mogu da putujem kako ja želim, ne moram da brinem o džet-legu... Dobila sam šansu da istražujem, da šetam, a ne da čuvam energiju za mečeve", rekla je Ivanovićeva.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čerek Republika Srps
Friday, 09.06.2017
06:46

Tako ce i Novak uskoro da obelodani kako nema vise motiva i energije :-(