Šok za Anu na startu!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 19.01.2015.
08:07
Izvor: Beta

Loše je počelo, Ana Ivanović eliminisana u prvom kolu Australijan Opena od 142. teniserke sveta!

Beta/AP Photo/Bernat Armangue
Beta/AP Photo/Bernat Armangue

Povezane vesti

Srpska teniserka Ana Ivanović završila je učešće na Otvorenom prvenstvu Australije već u prvom kolu, pošto je jutros poražena od čehinje Lucije Hradecke sa 1:2, po setovima 6:1, 3:6, 2:6.

Ana Ivanović je takmičenje na prvom gren slem turniru u sezoni završila posle manje od sat i po igre, a izbacila ju je 142. teniserka sveta koja je do glavnog žreba stigla iz kvalifikacija.

Peta teniserka sveta je dobro počela meč, dobila je prvi set za 21 minut igre uz tri brejka, ali je potom stala. I u prvom setu je grešila, pravila je duple greške, ali je to nije mnogo koštalo, što nije bio slučaj u nastavku meča.

Hradecka je, iako je srpska teniserka imala dve brejk-lopte u prvom gemu, na startu drugog seta povela s 3:0. Posle nekoliko grešaka češke teniserke, Ana Ivanović je uspela da izjednači na 3:3, ali je Čehinja u osmom gemu još jednom oduzela servis protivnici i poravnala rezultat na 1:1 u setovima.

U trećem setu Hradecka je napravila dva brejka, dok, s druge strane, Ana Ivanović nije bila ni blizu toga da oduzme servis protivnici, pa je čehinja dobila taj deo igre sa 6:2 i plasirala se u drugo kolo Australijan opena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke