ŠOK - Braun eliminisao Nadala!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.07.2015.
20:45
Izvor: Sportske.net

Četvrtu godinu za redom Rafael Nadala eliminisan je u ranoj fazi Vimbldona. Sa trećeg ovosezonskog Grend slema u četvrtak ga je izbacio Dastin Braun koji mu je već "uzimao skalp" na travi.

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Najveće iznenađenje u dosadašnjem toku Vimbldona dogodilo se u konkurenciji muških singlova gde je nekadašnji šampion Rafael Nadal eliminisan u okviru drugog kola.

Španskog tenisera sa Vimbldona je eliminisao Nemac Dastin Braun koji je u okviru drugog kola slavio rezultatom 3:1 (7:5, 3:6, 6:4, 6:4) u meču koji je trajao gotovo tri sata.

Momak koji je ljubiteljima tenisa poznat po svom imidžu i sjajnoj igri na travnatoj podlozi već je u prošlosti "uzimao skalp" Nadalu ali je njegov večerašnji trijumf svakako iznenađujuć.

Prošle godine Braun je u 1/16 finala turnira u Haleu savladao Rafaela Nadala rezultatom 2:0 (6:4, 6:1) a u četvrtak mu je pošlo za rukom da dobije i drugi međusobni duel sa Špancem.

Na taj način Nadal je četvrtu godinu za redom završio učešće na Vimbldonu u ranoj fazi pošto je od 2012. godine ispadao u drugom, prvom, četvrtom i sada u drugom kolu.

Eliminacija Rafaela Nadala znači da će naredni rival Viktora Troickog u okviru 3. kola biti Dastin Braun.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dakijev psihijatar
Thursday, 02.07.2015
20:59

Nikakav sok ovo je klasika,sad samo cekamo izjavu povreda kolena i tako to ne igram na US openu.

avatar
the NormalOne
Thursday, 02.07.2015
20:52

Odlicno moze Vica do 1/8 finala :D

avatar
Don Andres
Thursday, 02.07.2015
20:48

na prvi pogled se vidi da je braun dobar na travi (: salu na stranu, obozavam ovaj opusteni tenis koji igra braun.. uzivao sam potpuno u mecu, jako atraktivan teniser.. volio bi da pogledam mec njega i monfisa