Sjajna vest - Nole igra u "Čairu"!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.01.2017.
12:58
Izvor: Sportske.net

Najbolji srpski teniser Novak Đoković doneo je odluku da nastupi za Dejvis kup reprezentaciju u meču prvog kola protiv selekcije Rusije.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Nedelju u kojoj je doživeo šokatnu eliminaciju na startu Australijan opena Novak Đoković je ozvaničenjem odluke kojom je potvrdio igranje za Dejvis kup reprezentaciju.

Novak Đoković je na startu sezone ostavio otvoreno pitanje nastupa za Srbiju u duelu sa Rusijom, ali je očito rana eliminacija sa prvog Grend slema sezone uticala na to da Nole pomogne reprezentativnim kolegama.

"Uvek se radujem da igram u Dejvis kupu, to je poseban osećaj kada smo svi zajedno i kad igramo za našu zemlju. Verujem da će Niš biti odličan domaćin, i da ćemo pobednički izaći iz susreta sa Rusijom" poručio je Đoković.

Srbija će u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa odmeriti snage sa selekcijom Rusije, a mečevi su na programu od 3. do 5. februara u niškoj dvorani "Čair".

Dejvis kup reprezentacija Srbije u međuvremenu je dobila i novog selektora, pa će tako Novak i drugovi biti predvođeni od strane Nenada Zimonjića koji će ujedno nastupati u dublu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Sunday, 22.01.2017
14:56

Ocekujem da nislije napune cair ta tri dana. A Noletu bi dao jedan singl da odigra mislim da je dovoljno u ovom trenutku za njega.