Sinsinati - Nole pre finala ne može na Mareja i Federera

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 15.08.2015.
20:07
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta Novak Đoković saznao je imena potencijalnih rivala koji će mu se naći na putu ka trofeju koji mu jedini nedostaje kada su turniri iz serije Masters u pitanju.

Beta/Paul Chiasson/The Canadian Press via AP
Beta/Paul Chiasson/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković još uvek se nalazi u Montrealu gde se bori za trofej na Rodžers Kupu, a u subotu je saznao ko će mu biti potencijalni rivali na putu ka trofeju Mastersa u Sinsinatiju.

Prvi teniser sveta biće slobodan na startu turnira, dok će u drugom kolu odmeriti snage sa boljim iz duela Žila Milera i kvalifikanta. Projektovani rivali Novaka Đokovića u trećem mogli bi da budu Žo-Vilfred Conga ili Fernando Verdasko.

Na putu ka finalu Srbinu će stajati Stanislas Vavrinka, Tomaš Berdih i Kei Nišikori, dok se na drugoj strani "kostura" nalaze Rodžer Federer, Endi Marej i Rafael Nadal.

Podsećamo da Novak Đoković nikada nije osvojio trofej u Sinsinatiju a ove godine braniće 90 ATP bodova pošto je prošle ispao u trećem kolu od Tomija Robreda.

Drugi srpski predstavnik u Sinsinatiju Viktor Troicki sastaće se sa Mardijem Fišom u prvom kolu, dok će pobednik tog meča u drugom kolu na megdan Endiju Mareju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke