Siloviti Rafa Nadal!

Autor: Darko Mitrović
subota 30.05.2015.
17:29
Izvor: Sportske.net

Što se više bliži četvrtfinale Rolan Garosa i sve izgledniji duel sa Novakom Đokovićem, ''kralj šljake'' deluje sve dominantnije na terenu.

Beta/AP Photo/David Vincent
Beta/AP Photo/David Vincent

Povezane vesti

Možda su, zbog loše forme u toku ove sezone, mnogi potcenili Rafu Nadala uoči aktuelnog Rolan Garosa, možda ga prerano otpisali iz borbe za novi trofej na njegovom omiljenom Gren Slemu, a sjajni Španac u Parizu igra kao nekad.

Redom ruši prepreku za preprekom i sve ubedljivije dobija svoje mečeve.

Tako je bilo i danas u meču trećeg kola protiv Rusa Andreja Kuznjecova. Nadal nije dozvolio nikakvu neizvesnost i za dva sata na terenu slavio rezultatom 3-0 u setovima (6-1, 6-3 i 6-2).

Nadal je sva tri meča od početka turnira dobio bez izgubljenog seta, a njegov naredni rival u osmini finala biće Amerikanac Džek Sok, 37. na ATP listi, koji je danas lako savladao hrvatskog tinejdžera Bornu Ćorića rezultatom 3-0, po setovima 6-2, 6-1, 6-4.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
33
Sunday, 31.05.2015
12:49

Ima Nole da ga urniše!

avatar
Nikola Burzanovic
Saturday, 30.05.2015
19:12

Volio bih da Rafa postane opet onaj stari , dosadno je gledati Novaka kako sve osvaja :D

avatar
Stefan123
Saturday, 30.05.2015
18:26

Nije toliko bilo los kuznjecov igraoje solidno muci se rafa sa svojim servisima

avatar
Coa
Saturday, 30.05.2015
18:05

Ne znam nisam gledao danas ali Kuznjecov na RG nije protivnik koji moze da ugrozi Nadala sve da ovaj igra desnom rukom... Meni se svijda kako se trenutno turnir odvija Rafa dobija ali igrom iz dva prva dva kola ne moze da ugrozi Novaka to je sigurno, ovo trece nisam gledao ali ono sto sam video u prva dva kola Rafa maks moze do seta protiv Noleta. Desavaju mu se padovi u igri ali ovi igraci sa kojima je se sastajao nisu bili dovoljno dobri u tom trenutku da to iskoriste... Rezultati mu izgledaju ubedljivo ali igra i nije toliko ubedjen sam u to. IDEMOOO

avatar
O\'Sullivan147
Saturday, 30.05.2015
19:00

Mislim da si djelimicno u pravu,Kuznjetsov je mnogo grijesio,ali ruku na srce ni Nadal mu nije puno toga poklonio,vidjecemo,svakako da ne treba podcjeniti Rafu,i ako dodje do duela Djokovic vs Nadal,mislim da ce to biti jaaakooooooooo dug mec u kojem ce Djole pobjediti nadam se ;)

avatar
Coa
Saturday, 30.05.2015
23:41

Naravno podceniti Rafu na RG je u najmanju ruku bezobrazno moj komentar je vise vezan za to da se kroz naslove provace reci silovito mocno i slicno a zapravo njegova igra i nije toliko mocna, naravno sigurno da on cuva rezervu za taj eventualni mec sa Noletom ali ovaj nivo koji trenutno prikazuje u mecu sa Novakom najvise ga do seta moze dovesti... Dakle ne kazem da on nece taj mec odigrati bolje, podici nivo igre ili sta ja znam samo konstatujem trenutno stanje stvari, njegovi rezultati se prate sa dosta pompe a ponovicu jos jedno nista toliko spektakularno i dominantno u njegovoj igri nisam video... Sto se trenutnog stanja stvari tice Vavrinka je bar podjednako opasan protivnik!