Sigurni Krajinović i Lajović

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 28.04.2015.
16:46
Izvor: Sportske.net

Srpski teniseri su se plasirali u osminu finala svojih tirnira koje igraju ove nedelje.

Beta/AP Photo/Osama Faisal
Beta/AP Photo/Osama Faisal

Povezane vesti

Dušan Lajović igra na nešto jačem turniru u Istanbulu na kome učetvuje i Rodžer Federer. Turnir se igra na zemljanoj podlozi, a Dušan Lajović je danas u prvom kolu tog turnira savladao kvalifikanta, Tanasija Kokinakisa sa 2:0, po setovima 6:4, 7:5.

Lajović je u oba seta napravio dva brejka, odnosno jedan više od protivnika, što mu je bilo dovoljno za plasman u drugu rundu turnira posle sat i 34 minuta igre.

Protivnik srpskog tenisera u drugom kolu biće bolji iz duela Ivana Dodiga iz Hrvatske i Austrijanca Andreasa Hajder-Maurera.

U isto vreme igrao je i Filip Krajinović na turniru u Eštorilu, u Portugalu, a u prvom kolu on je bio bolji od kolumbijskog tenisera, trenutno 104. na ATP listi, Alehandra Gonzalesa.

Rezultat ovog meča bio je 2:0 u korist našeg tenisera, slavio je po setovima 6:3 i 6:3 i tako sebi trasirao put do drugog kola.

Tamo će ga čekati pobednik iz duela između Kirgiosa i Ramosa, a ukoliko se desi da prođe i tu prepreku, u četvrtfinalu bi ga čekao najverovatnije prvi nosilac, Felisijano Lopez.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke