Serena zatrudnela sa trenerom?

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 03.07.2014.
14:21
Izvor: Sportske.net

Dezorijentisana, vidno ošamućena je Serena Vilijams napustila Vimbldon, a nemački Bild javlja da je razlog tome trudnoća!

Beta/AP Photo/Sang Tan
Beta/AP Photo/Sang Tan

Povezane vesti

Nakon što je zbog vidnih problema na terenu morala da preda dubl meč koji je igrala sa svojom sestrom, Serena Vilijams je vidno dezorijentisana napustila Vimbldon što se može videti na snimku koji je priložen OVDE.

Serena se preko WTA oglasila obaveštenjem o virusnoj bolesti, ipak prema drugačijim informacijama – radi se o trudnoći.

Serenin trener, Patrik Muratoglu, je "krivac", kako spekulišu mediji.

Francuz je postao trener Vilijamsove nakon Rolan Garosa 2012. kada je Serena ispala u prvom kolu po prvi put u profesionalnoj karijeri. Sa njim je osvojila Vimbldon, dva US Opena, Rolan Garos, dva završna mastersa i zlatnu medalju na Olimpijadi, tako da je u poznim teniskim godinama Amerikanka zaista postigla neverovatne uspehe.

Spekulacije o njihovoj vezi pojavile su se u medijima samo par meseci nakon što je Muratoglu počeo da je trenira, ali ni Francuz ni Amerikanka to nikada nisu potvrdili.

Početkom godine pojavile su se nove spekulacije, da je njihov odnos postao zategnutiji, i to se poklapa sa Sereninim evidentnim padom i lošijim partijama ove sezone.

Vilijamsova je navodno saznala da je trudna neposredno posle ispadanja u singlu, što je dodatno psihički poremetilo, pa se tako objašnjava njeno zaista čudno ponašanje na dubl meču i prilikom odlaska sa Vimbldona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke