Serena Vilijams ''odjavila'' Mekinroa: ''Doviđenja, gospodine''

Autor: Beta Beta
utorak 27.06.2017.
12:55
Izvor: Beta

Američku teniserku Serenu Vilijams ne zanima mišljenje Džona Mekinroa o tome kakve bi rezultate ostvarila da igra u konkurenciji muškaraca.

Beta/AP Photo/Kin Cheung
Beta/AP Photo/Kin Cheung

Povezane vesti

Legendarni Džon Mekinro rekao je da je "bez sumnje" Vilijamsova najbolja teniserka u istoriji, da bi mogla da pobedi i nekoliko tenisera, ali da bi, kada bi igrala protiv muškaraca, bila rangirana oko 700. mesta.

"Obožavam te i poštujem, ali molim te, molim te, izostavi me iz izjava koje nisu zasnovane na činjenicama", navela je Vilijamsova na društvenim mrežama.

"Nikada nisam igrala protiv tenisera sa renkingom, niti imam vremena. Poštujte mene i moju privatnost, pošto čekam bebu. Doviđenja, gospodine", dodala je Vilijamsova.

Amerikanka se povukla iz takmičenja pošto je trudna, trebalo bi da se porodi na jesen, a najavila je povratak na teren u 2018. godini.

Ona je osvojila 23 grend slem titule, što je rekord Open ere, dok je Mekinro osvojio sedam.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Boris Radulović
Tuesday, 27.06.2017
14:24

Cudno kako je zaboravila da su i ona i njena sestra 1998. godine igrali protiv Karstena Brasha, jer su tada tvrdile da mogu da pobjede bilo kojeg muskarca izvan prvih 200. Karsh je bio 203. na ATP rang listi i poznat po tome da je redovno tokom treninga konzumirao cigare i hladno pivo. Prvo je pocistio Serenu sa 6-1, a onda i Venus sa 6-2, da bi posle toga izjavio da bi sledeci put mozda njih dvije trebale da probaju sa nekim koji je preko 500 na ATP rang listi, da bi im mozda sa nekim takvim bilo zanimljivije. Jeste cinjenica da su tada bile klinke (17 i 18 godina), ali je isto tako cinjenica da je Venus vec bila igrala finale US opena 1997. godine, a takodje je cinjenica da ih je pocistio sa terena igrac koji je redovno konzumirao alkohol i cigare, koji je tada imao 31 godinu i NULA osvojenih titula. I sad se ona kao ljuti jer je Mekinro rekao da je ona najbolja zenska teniserka svih vremena, ali da ne bi imala sanse protiv top muskih tenisera. Pa probala si to djevojko, pa nije islo. Nije covjek slagao.