Serena pohvalila Šarapovu

Autor: Beta Beta
utorak 08.03.2016.
20:38
Izvor: Beta

Prva teniserka sveta Serena Vilijams rekla je da je bila šokirana kada je čula da je Marija Šarapova pala na doping testu, ali je pohvalila Ruskinju što je bila hrabra jer je prihvatila odgovornost.

Beta/AP Photo/Rob Griffith
Beta/AP Photo/Rob Griffith

Povezane vesti

Osvajačica 21 Grend slem titule Serena Vilijams rekla je da se "nada najboljem" za Šarapovu, koju je pobedila u četvrtfinalu ovogodišnjeg Australijan opena.

"Kao što je Marija rekla, spremna je da preuzme punu odgovornost i mislim da je time pokazala veliku hrabrost, pokazala je srce", rekla je Vilijams novinarima u Njujorku, gde će u "Medison skver gardenu" sa svojom najboljom prijateljicom Karolinom Voznijacki odigrati egzibicioni meč.

Šarapova je u ponedeljak u Los Anđelesu saopštila da su njeni rezultati na Australijan openu u januaru bili pozitivni na meldonijum.

Ona je rekla da je zbog zdravstvenih problema uzimala taj lek, da nije bila svesna da se od 1. januara nalazi na listi zabranjenih i da snosi punu odgovornost.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 09.03.2016
01:31

Nesto sto bi i Serena trebala da uradi, ali naravno da nece, jer realno ona samo pumpa teretanu nikako i sokice, tabletice, injekcije i ostalo.