Sepi iznenadio Federera!

Autor: Beta Beta
petak 23.01.2015.
08:55
Izvor: Beta

Iznenađenje u borbi za osminu finala, Rodžer Federer je završio takmičenje u Melburnu.

Beta/AP Photo/Rob Griffith
Beta/AP Photo/Rob Griffith

Povezane vesti

Švajcarski teniser Rodžer Federer nije uspeo da se plasira u osminu finala Otvorenog prvenstva Australije, pošto je danas u Melburnu izgubio od 46. igrača sveta, Italijana Andreasa Sepija sa 1:3 u setovima (4:6, 6:7, 6:4, 6:7).

Sepi je napravio brejk u devetom gemu i poveo u meču, a drugi set osvojio je posle velike borbe u taj-brejku, koji je dobio sa 7:5.

Četvorostruki osvajač Australijan opena Federer vratio se u meč u trećem setu, nakon što je napravio brejk u trećem gemu. Obojica su u četvrtom setu bili sigurni prilikom svojih servisa, a drugi teniser sveta je u dva navrata servirao za ostanak u meču, u 10. i 12. gemu.

Australian Open Tennis

Meč, koji je trajao tri sata, odlučen je u taj-brejku koji je Sepi dobio sa 7:5. Sepi je tako ostvario prvu pobedu protiv Federera u 11 mečeva.

Federer od 2000. godine nije završio takmičenje na Australijan openu u ovako ranoj fazi.

Sepi će u osmini finala igrati protiv pobednika duela Australijanca Nika Kirjiosa i Maleka Žazirija iz Tunisa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Larion@
Friday, 23.01.2015
10:21

Nije nikakvo cudo.Federer je postao klasicni servis volej igrac cija se igra bazira pre svega na prvom servisu i izlascima na mrezu.To kracenje poena dovoljno govori da nema vise snage u njegovim nogama za duze poene i meceve u pet seta.Njegov kvalitet je i dalje neosporan,jos uvek poseduje najveci arsenal kvalitetnih udaraca,anticipacija i citanje igre i protivnika su mu jos uvek na vrhunskom nivou,ali ga snaga polako izdaje i svako malo hladnije glave i dovoljno kavliteta u svojim rukama moze i te kako dobiti Federera.Ali reakcija sokirane publike...neprocenljivo!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 24.01.2015
11:50

Meni je jedino krivo to što nije protiv Đokovića izgubio, nadam se da će barem Nadal stići do Noleta.