Šangaj - Sunarodnik osvetio Nadala, Viktor greškama u poraz

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.10.2016.
13:03
Izvor: Sportske.net

Dan nakon što je priredio iznenađenje i eliminisao Rafaela Nadala u drugom kolu Mastersa u Šangaju, srpski teniser Viktor Troicki završio je učešće na pomenutom turniru.

Beta/AP Photo/Andy Wong
Beta/AP Photo/Andy Wong

Povezane vesti

Srpski teniser Viktor Troicki zaustavljen je u osmini finala Mastersa u Šangaju, pošto je danas poražen od strane Roberta Bautiste-Aguta rezultatom 2:0 (6:3, 6:3) u meču koji je trajao nešto više od sat vremena.

Preveliki broj grešaka koje je Srbin pravio tokom današnjeg meča omogućio je Robertu Bautisti-Agutu veliki broj brejk lopti već u prvom setu, a Španac je u drugom gemu uspeo da iskoristi jednu od njih i time napravi razliku koja mu je donela prednost.

Osam brejk lopti imao je Roberto Bautista-Agut tokom prvog seta, dok je Viktor Troicki jedinu šansu da oduzme servis protivniku imao u petom gemu pri vođstvu Španca od 3:1.

Drugi set je dosta potrajao, ako se uzme u obzir kako je počeo po Viktora. Bautista-Agut je vezao tri dobijena gema uz dva brejka, što je bila dovoljna zaliha da meč reši u svoju korist iako je Viktor Troicki uspeo da vrati jedan brejk.

Nakon današnjeg poraza Viktora Troickog ostaje veliki žal što Srbin nije na bolji način materijalizovao jučerašnju pobedu nad Rafaelom Nadalom već je dopustio drugom Špancu da se domogne četvrtfinala Mastersa u Šangaju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Chella_ynwa
Thursday, 13.10.2016
14:05

Klasicno za nase tenisere i teniserke (izuzev Djokovica), pobede top igraca, izgube od goreg od sebe .

avatar
chaki
Thursday, 13.10.2016
13:40

Ocekivano,tako to kod njega ide uvek...

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Thursday, 13.10.2016
13:10

Bautista konstantan Viktor veoma los