Šangaj - Noletova rutina, neka se spremi Zverev

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.10.2016.
11:21
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale Mastersa u Šangaju, pošto je bez većih problema rešio u svoju korist duel sa Kanađaninom Vasekom Pospišilom.

Beta/AP Photo/Julio Cortez
Beta/AP Photo/Julio Cortez

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković dobio je i četvrti međusobni susret sa Kanađaninom Vasekom Pospišilom, a ovoga puta Nole je slavio u osmini finala Mastersa u Šangaju.

Novak Đoković je svoj drugi meč u Šangaju dobio rezultatom 2:0 (6:4, 6:4) zadržavši se na terenu 80 minuta, premda je mogao da okonča posao za nekih sat vremena.

Prvi reket sveta dobio je uvodna četiri gema prvog seta u meču sa Vasekom Pospišilom pa se činilo da će očas posla stići do prednosti. Kanađanin u šestom gemu vraća jedan brejk čime produžava prvi set ali je Novak nakon toga uspeo da dovrši započeti posao i posle tri set lopte stigne do prednosti.

Samo jedan brejk bio je dovoljan Đokoviću da drugi set, a samim tim i meč, reši u svoju korist, pa se može reći da je današnji duel Srbin okončao rutinski.

Naredni rival Novaka Đokovića na Mastersu u Šangaju biće Miša Zverev koji je ranije danas eliminisao Marsela Granoljersa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goran82
Thursday, 13.10.2016
16:51

Izgleda da je Kirijos namerno izgubio kako ne bi igrao sa Novakom-mislim da bi ga Nole pocistio nakon svih onih Kirijosovih prozivki na njegov racun :)