Šangaj - Nole čeka Tima ili Rosola

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.10.2014.
11:44
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta još uvek je u trci za trofej u Pekingu ali je danas saznao ko su mu potencijalni rivali u drugom kolu nastupajućeg Mastersa u Šangaju.

Beta/AP Photo/Vincent Thian
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković fokusiran je na osvajanje turnira u Pekingu gde je danas savladao Endija Mareja u polufinalu, a već od ponedeljka moraće da razmišlja o obavezama na Mastersu u Šangaju.

Žrebom je danas odlučeno da potencijalni rivali Novaka Đokovića na startu turnira budu Dominik Tim ili Lukaš Rosol.


Dvojica pomenutih sastaće se u prvom kolu u kojem Novak Đoković neće imati obaveze kao prvi nosilac na turniru, a ukoliko Nole uspešno savlada prvu prepreku u trećem kolu bi se verovatno sastao sa Tomijem Robredom ili Kevinom Andersonom.

Đoković se nalazi u istom delu "kostura" sa Endijem Marejem, Rodžerom Federerom, Grigorom Dimotrovim i Keijem Nišikorijem.

U drugoj polovini žreba nalazi se Rafael Nadal koji na startu turnira igra protiv boljeg iz duela kvalifikanta i Felesijana Lopeza.

Dodajmo i to da bi Srbija mogla da ima još dvojicu predstavnika u glavnom žrebu ovog Mastersa pošto su Filip Krajinović i Viktor Troicki stigli do poslednjeg kola kvalifikacija.

Turnir počinje već u nedelju a duel Novakovih potencijalnih rivala zakazan je za ponedeljak.

Podsećamo da Novak Đoković na Mastersu u Šangaju brani 1000 ATP bodova i trofej osvojen prošle godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke