Šampionka Olga Danilović: ''Tata je zaplakao od sreće!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 05.06.2016.
15:44
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Naša najveća teniska nada Olga Danilović danas je osvojila titulu u dublu na Rolan Garosu, a posle meča je priznala da je posle svega - u šoku.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Danilovićeva je do ovog velikog uspeha stigla u tandemu sa španskom teniserkom Paulom Arijas Manjon, a njih dve su u finalu bile bolje od favorizovanih Ruskinja Pervušine i Potapove.

Nedugo posle trijumfa, Olga Danilović je naglasila da još uvek nije ni svesna kakav je uspeh ostvarila.

''Ja sam u šoku, ne znam šta me je snašlo. Mislim da nismo ni svesne šta smo uradile, toga ćemo biti svesne tek kad se sve slegne. Da me sada pitate kako smo osvojile, ja nemam pojma. Pri rezultatu 6:3 i 3:1 krećemo u preokret i ostvarujemo ga nošene publikom, stvarno smo u šoku'', izjavila je Olga, a prenosi ''Blic''.

Olga je potom novinarima otkrila da je i njen otac, naš proslavljeni košarkaš Predrag Danilović, zaplakao od sreće posle ovog meča.

''Pozvala sam tatu, to je prva stvar koju sam uradila. Na telefonu je bilo gomila propuštenih poziva i poruka, ali sam samo gledala njega da okrenem. I zaplakao je od sreće, iskreno da vam kažem,  pa smo onda zajedno plakali. A mama je u šoku možda i više od mene, kad me je zagrlila na terenu sva se tresla", istakla je Olga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milan Antunovic
Sunday, 05.06.2016
19:37

SVE ČESTITKE OLGI I TATI KOJI IMA čime da se ponosi.

avatar
Sin Dragan
Sunday, 05.06.2016
15:48

Cestitam. A sto se oca tice, red je da se i on malo poraduje.

avatar
C.Ronaldo The King!
Sunday, 05.06.2016
19:30

Posle 20 godina sprdnje sa Panterima.