Ruskinja u čudu: ''Šta se to Novaku dogodilo? Pretvorili su ga u unverzalnog vojnika!''

Autor: Darko Mitrović
sreda 08.02.2017.
14:47
Izvor: Sportske.net

Ne preterano poznata ruska teniserka Jekaterina Bičkova podigla je veliku prašinu u teniskom svetu svojim najnovijim izjavama. Imala je šta da kaže i o Novaku Đokoviću.

AP Photo/Kin Cheung
AP Photo/Kin Cheung

Povezane vesti

Ono što je na prvi pogled izazvalo ogromnu pažnju javnosti širom sveta, jeste to što je ova 31-godišnja teniserka u intervjuu ruskom Jurosportu bez ikakve zadrške otkrila i koje teniserke, kako bivše tako i sadašnje, imaju homoseksualnih sklonosti.

''Rene Stabs, Liza Rejmond, Daniilidu, Skjavone, Larson i Kejsi Delakua su takve. Sigurno ih ima oko 40. Ništa se posebno ne događa u svlačionici, ali je čudno. I to nije baš najprijatnije zato što celo vreme gledaju u tebe. To me ljuti'', priznaje Bičkova.

Ipak, nama je najzanimljiviji onaj deo u kojem je govorila o našem najboljem teniseru Novaku Đokoviću.

Ona je najpre istakla Đokovićev način ishrane i konstatovala da mnogi ranije nisu ni znali šta je gluten, a da sada počinju da slede Novakov primer. Ipak, njoj to nije pošlo za rukom.

''Sada svi pričaju o tome. Počeli su i na ozbiljnijim turnirima da paze na to, pa sad čak pored bezglutenskog hleba i testenina imamo i soja sos bez glutena. Ludilo! Probala sam na Australijan Openu testeninu sa piletinom i umalo nisam povratila. Odvratno je, bez ukusa'', ističe Bičkova.

Ruskinja ne krije svoj utisak da se Novak mnogo promenio u odnosu na neki raniji period i pita se gde je nestao onaj vedri momak, uvek spreman za šalu.

''Meni takav Đoković nedostaje. Sada sa sobom vodi sve vreme gurua, duhovnika, šta je već. Pretvorili su ga u "univerzalnog vojnika", ima i taj ludi pogled u očima.

Ima neverovatnu samodisiplinu, ali zato izgleda kao da su ga programirali. Možda tako mora kada sve vreme pobeđuješ, šta ja znam. Šta li mu se dogodilo, a bio je tako harizmatičan, divan momak'',
poručuje Bičkova.

Ona je otkrila i još jedan detalj koji joj se ne dopada kod Đokovića, a u poređenju sa Stenom Vavrinkom, jer kako kaže, Nole više ne ide ni na zabave uoči turnira... A Švajcarac uspeva i da se sjajno zabavlja i da pobeđuje.

''I on takav osvaja Grend slemove i pobeđuje 'univerzalnog vojnika' Đokovića! Novak i Rafa su pre dolazili na zabave pred turnire, ali sada ih nema. Za razliku od Stena, za koga sam čula da je u septembru pravio 'čuda' u Sankt Peterburgu pa je ipak stigao do finala. Svaka mu čast kako može tako'', ističe Bičkova.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nakoto Nagano
Wednesday, 08.02.2017
18:56

Svaka joj je ko u Njegoša bar što se Novaka tiče. Nažalost, mislim da ukoliko se ne vrati svom starom, prepoznatljivom stilu neće biti ništa od novih GS titula. nP.S. Nadam se da gešim.

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 08.02.2017
16:43

Nole je profesionalni teniser, a ne klovn. Samokontrola je osnovna osobina svakog uspesnog coveka. Lepo je to sto on ponekad zabavi publiku, ali ne treba to svaki put ocekivati od njega. Plus je dobio i dete.

avatar
bax
Wednesday, 08.02.2017
16:41

sve je upravu, čovek nema 30kg