Rodžere, čuješ li ove Anine komplimente?

Autor: Darko Mitrović
subota 20.12.2014.
13:47
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Nedelju dana po završetku teniske IPTL lige, u kojoj je ekipa ''Indijskih asova'' osvojila titulu, Ana Ivanović je otkrila kako joj je bilo u društvu legendarnog Rodžera Federera, prve zvezde ovog tima.

Beta/AP Photo/Manish Swarup
Beta/AP Photo/Manish Swarup

Povezane vesti

Sa strane je delovalo da se naša najbolja teniserka sjajno zabavljala tokom ''Premijer lige'', a da njeno zadovoljstvo bude još veće, njen tim je na kraju izašao kao ukupni pobednik.

Ana je, posle svega, u intervjuu ''Novostima'' otkrila kakve utiske nosi sa ovog egzibicionog takmičenja, a čini se da ju je Rodžer Federer najviše impresionirao.

Zato je na račun iskusnog Švajcarca iznela niz komplimenata.

''On je zaista veliki šampion. Još jednom sam se oduševila koliko je talentovan i kakvim umećem vlada na terenu, a van terena je mnogo prijatan i pravi je džentlmen. Veliki čovek, brižan je, puno govori o svojoj porodici, o pripremama, o karijeri...'', otkriva Ana.

Ona otkriva i da joj je Federer tokom druženja u Singapuru i Dubaiju dao i neke korisne savete.

''Kada ti savet da takav šampion, sigurno da ću da prihvatim njegove sugestije.
Pričali smo o tome koliko je važno da se napravi balans u životu. Mnogi igrači su često veoma opterećni i izgledaju nesrećno i nezadovoljno. Nemaju opciju da uživaju u takmičenju, u radu, u putovanjima.

Važno je opustiti se, odmoriti, napraviti okruženje koje ti odgovara. Na tome ja radim, mislim da sam ove godine napravila pravi korak i želim da nastavim u tom smeru'',
ističe Ana, a kompletan intervju možete da pogledate ovde.

Singapore WTA Finals

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Saturday, 20.12.2014
15:44

A da li se odusevila kad joj je Nole davao sugestije i savjete.

avatar
O\'Sullivan147
Saturday, 20.12.2014
20:03

bravo buraz,to sam pitanje i ja htjeo da postavim...
PS ne vezano za ovu vijest,ali pratim Anu na fejsbuku,i nikad nije napisala ni jednu rijec na srpskom jeziku,zasto najbolji teniser na svijetu ima postovanje za svoje fanove iz Srbije i Republike Srpske i nije ga sramota pa napise im srpskim jezikom tekst a jedna ana Ivanovic pise samo engleskim,mozda ona misli da svi ljudi na svijetu znaju engleski?

avatar
Juventus Torino
Sunday, 21.12.2014
22:02

pa ti ocigledno ne znas....