Rodžer opet sumnja u Novaka!

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.04.2016.
23:14
Izvor: Sportske.net

Blizu je Rolan Garos, sjajna prilika za novi Novakov odgovor, i to najjači do sada!

Beta/AP Photo/Aaron Favila
Beta/AP Photo/Aaron Favila

Povezane vesti

S obzirom da je Rolan Garos jedini Gren Slem turnir koji Novak Đoković nije osvajao u dosadašnjoj karijeri, mnogi se i dalje pitanju da li će ovog proleća konačno uspeti u tome, a na tu temu se oglasio i Rodžer Federer, koji prema očekivanju, ne smatra srpskog tenisera prvim favoritom za titulu u Parizu.

On ne stavlja ni sebe u prvi plan, već izdvaja Rafaela Nadala, koji je godinama unazad dominirao na Rolan Garosu, pre nego što je Stanislas Vavrinka prošle sezone uspeo da trijumfuje.

Razlog više što Federer veruje u Nadalov trijumfalni povratak na Rolan Garos jesu i Rafini trofeji na poslednja dva turnira - u Monte Karlu i Barseloni.

''Brzo se vraća na svoj najbolji nivo, to je za mene neverovatno. Nije normalno, iako je to radio i ranije. Ono što me jeste iznenadilo jeste i način na koji govori o svojim problemima, otvoreno. Zapanjujuće je i da su ljudi mislili kako mu nema povratka, a on je nedavno osvojio devetu titulu Monte Karla", rekao je Federer za "Tennis.com".

Kad je u pitanju Novak Đoković, Rodžer ne želi da ga potceni, ali...

''Treba pobediti Rafu, a Novak nikad nije osvojio Pariz. Može da bude favorit, ali Nadal je Nadal. Ni ja nisam bez šansi, ako budem igrao dobro. Uz dobar žreb, imaću priliku da osvojim turnir", zaključio je Federer.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Wednesday, 27.04.2016
14:50

Nole je sam kriv za ovo što ga otrcavaju.nUmesto da zgaziš go..o i razmrljaš ga, ti ga kotrljaš.nZato,sada ih oderi kao pacove na RG i vrati ih tamo gde im je mesto

avatar
Wednesday, 27.04.2016
12:35

pa i nece Djokovic uzeti RG do kraja svoje karijere :D

avatar
Mitrovic Predrag
Wednesday, 27.04.2016
08:46

Kako Novak igra u frci je da ce ga stici i prestici po br grenslema,pa se sluzi i on i ceo svet svacime da ga izbace iz ritma,od nemoci jedino im je ostalo ovo preko medija,sto nadam se nece ostaviti traga na Novaku i da ce se izdici iznad svega i pokazati sta je srpski inat ko mnogo puta do sada...Sta ti je ljubomora i sujeta pogotovo pod stare dane kad krene da te radi ,u stvari do sad je to vesto skrivao,sad mi nesto pada na pamet da sam davno procito da je Federer bio jedan od najnervoznijih igraca u mladosti i lomio po mecu citav komplet reketa...

avatar
amigo999
Wednesday, 27.04.2016
07:32

Ovoga je Nadal iztraumirao na sljaci, a Novak na svim ostalim podlogama...Roger idi u penziju i cuti....

avatar
Wednesday, 27.04.2016
06:45

Sve mogu da razumem šta je izjavio ima nekog smisla,ali ovo poslednje mu je najbolje ni ja nisam bez šansi,pa on ne može ni doći do Djokovića i Nadala sve i da mu je dobar žreb,sapleo bih se protiv Conge,Monfisa,Raonića,Kirgiosa,Berdiha,Nišikorija,tu je i Marej jer realno nije više mladić i naravno faktor šljaka.

avatar
Wednesday, 27.04.2016
08:32

* sapleo bi se

avatar
Black Casper
Wednesday, 27.04.2016
00:32

Plačljivko........

avatar
Rise up
Tuesday, 26.04.2016
23:54

Svaka cast za karijeru Federera ali zna se ko je broj jedan nekoliko godina unazad i ne samo to- nego ko je rodjeni pobednik i kome nista ne moze ni upravo Federer ni Nadal ni Marej ni ostali.NOLE#1

avatar
I am back
Tuesday, 26.04.2016
23:23

hahahahahah...Toliko!