Rim - Troicki siguran na startu turnira

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 15.05.2017.
17:10
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo Mastersa u Rimu pošto je na startu turnira savladao Stefana Napolitana.

Beta/AP Photo/Andy Wong
Beta/AP Photo/Andy Wong

Povezane vesti

Trijumfom u prvom međusobnom susretu sa Stefanom Napolitanom srpski teniser Viktor Troicki obezbedio je plasman u drugo kolo Mastersa u Rimu.

Troicki je na startu turnira slavio protiv domaćeg takmičara rezultatom 2:0 (7:6, 6:2) i tako osigurao plasman u narednu rundu.


Mladi Stefano Napolitano pokazao je zube iskusnijem i bolje rangiranom teniseru tokom prvog seta, a u dvanaestom gemu prvog seta mogao je do brejka koji bi mu osigurao vođstvo.

Nakon dve propuštene brejk lopte, koje su ujedno bile i set lopte, Napolitano je položio oružje u taj-brejku koji je Troicki dobio rezultatom 7:1.

Viktor Troicki je u ranoj fazi drugog seta napravio brejk i sa tri vezana gema stigao do prednosti koju Napolitano do kraja nije uspeo da sustigne.

Na kraju je Viktor napravio još jedan brejk i na taj način potvrdio trijumf i plasman u drugu kolo Mastersa u Rimu gde ga čeka bolji iz duela Kevina Andersona i Aleksandra Zvereva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke