RG - Veliki preokret Ramosa, Španac ide na megdan Novaku

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 02.06.2017.
20:03
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković saznao je ko će mu biti rival u osmini finala Rolan Garosa.

Epa/Tatyana Zenkovich
Epa/Tatyana Zenkovich

Povezane vesti

Sat i po vremena nakon što je Novak Đoković obavio svoj deo posla u trećem kolu Rolan Garosa završen je i poslednji meč današnjeg programa.

Meč između Luke Puja i Alberta Ramosa-Vinjolasa trajao je gotovo četiri časa, a Španac je slavio sa 3:2 (6:2, 3:6, 5:7, 6:2, 6:1) i tako došao u priliku da odmeri snage sa Novakom Đokovićem.

Albert Ramos-Vinjolas zauzima 20. mesto na ATP rang listi, a sa Novakom se do sada sastajao tri puta. Sva tri puta slavio je srpski teniser.

Poslednji međusobni susret Novaka Đokovića i Alberta Ramosa-Vinjolasa odigran je početkom aprila u okviru četvrtfinala Dejvis Kupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bidza i Tridza
Friday, 02.06.2017
20:13

Napisem komentar,kliknem na posalji,onda komentar ode i pise da je uspesno upisan i da ceka kontrolu. Kasnije kad udjem u moje komentare,taj komentar vise ne postoji,nema ga. Vise puta sam ovo spominjao i voleo bih da znam o cemu se radi. Vidjao sam da su ranije admini ostavljali neke komentare (zadnji put kad vam je neki lik napisao da nikoga ne zanimaju vesti o zenama igraca) i bilo bi lepo da i meni odgovorite. Deset puta pisem komentar i on ga nema,kazite mi sta je u pitanju pa da napisem kad taj komentar moze da bude prihvacen ili da ne pisem uopste. A fora je sto nista lose nisam napisao,potpuno normalan komentar.

avatar
O\'Sullivan147
Saturday, 03.06.2017
02:10

Podrßka za brata...Nije mi se jednom tako desilo,gube na popularnosti zbog toga...

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 03.06.2017
19:45

A kad im ukazem na to onda ne objave ponovo. Da psujem,razumeo bih sto se moj komenar ne pojavljuje,ali ovako mi nije jasno stvarno.

avatar
Goran82
Saturday, 03.06.2017
16:07

Isti slucaj...mnogo mojih komentara koji su normalni,kulturni i pristojni nisu objavili...da mi je da znam profil osobe koja odlucuje koji ce se komentari objaviti a koji ne...