RG - Nole se vratio u život, kiša ponovo prekinula meč!

Autor: Beta Beta
utorak 31.05.2016.
17:56
Izvor: Beta

Duel osmine finala Rolan Garosa između prvog tenisera sveta Novaka Đokovića i Španca Roberta Bautiste Aguta danas je i drugi put prekinut zbog kiše u Parizu.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Pre prekida rezultat je bio 1:1 u setovima i 4:1 za Novaka Đokovića u trećem setu.

Meč je počeo oko podneva, ali je zbog kiše prekinut posle 40 minuta kod rezultata 6:3 za Španca. Posle dva sata meč je nastavljen, Đoković je osvojio drugi set sa 6:4, a u trećem setu poveo je sa 4:1.

Takođe, prekinuta su još tri meča osmine finala.

U prvom setu teniseri su napravili pet brejkova, od kojih Španac tri, pa je posle 37 minuta poveo u meču. Na početku drugog seta teniseri su osvajali gemove na svoj servis sve do šestog, kada je prvi igrač sveta napravio brejk i poveo sa 4:2. Posle toga, u naredna četiri gema teniseri su napravili četiri brejka, Đoković je sačuvao prednost i izjednačio u meču.

Novak se u trećem setu požalio na bol u leđima i da mu je hladno, a Bautista Agut je tražio pomoć lekara zbog žuljeva. Srpski teniser zaigrao je agresivnije a pre prekida vodio je sa 4:1.

Pobednik duela Đokovića i Bautiste Aguta igraće u četvrtfinalu protiv boljeg iz duela Čeha Tomaša Berdiha i Španca Davida Ferera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mesi G.O.A.T.
Tuesday, 31.05.2016
18:26

Kako je krenulo ovaj Roland Garos nece se zavrsiti do Ilindana.

avatar
Marko Masic
Tuesday, 31.05.2016
18:09

Ovaj grend slem,tacnije njegovi organizatori me toliko nerviraju da je to nevidjeno.Svi veci turniri imaju krovove osim Roland Garosa.Odigras tiket u 11 ujutro pratis mec i cekas 3 dana da vidis ishod.

avatar
Nikola Radičević
Tuesday, 31.05.2016
19:33

I ja brate već 3 dana čekam Đokovića