RG - Nervozni Nole u tri seta do trećeg kola!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.05.2016.
16:04
Izvor: Sportske.net

Trostruki finalista pariskog Grend Slema Novak Đoković plasirao se u treće kolo ovogodišnjeg Rolan Garosa pobedom u tri seta nad Stivom Darsijem.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u treće kolo Rolan Garosa pošto je danas u tri seta (7:5, 6:3, 6:4) eliminisao Belgijanca Stiva Darsija.

Kvalifikant je pružio dobar otpor prvom teniseru planete, koji je tokom današnjem meča pokazao određenu dozu nervoze, proisteklu iz uslova za igru na terenu "Suzan Lenglen" koji se nisu odgovarali Novaku Đokoviću.

Najviše problema Novak je imao u prvom setu, a kako je vreme odmicalo delimično je popravio svoju igru, premda je konstantno pravio ishitrene poteze želeći da što pre napusti teren.

Uprkos velikom broju grešaka i pomenutoj nervozi, Novak Đoković se domogao trećeg kola posle dva sata i dvadeset minuta igre.

Naredni protivnik Novaka Đokovića biće Slovenac Aljaz Bedene koji je u drugom kolu bio bolji od Španca Karena Buste.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 27.05.2016
09:06

Bedene sad ima drzavljanstvo Velike Britanije:-D

avatar
Mesi G.O.A.T.
Thursday, 26.05.2016
17:56

Sa ovakvom igrom nema sta da trazi protiv Nadala.Po meni Nadal je glavni favorit za osvajanje RG.

avatar
Larion@
Thursday, 26.05.2016
17:37

Dobro je, pobedjuje,uglavnom u tri seta,ali kako i sam naslov kaze a i nije tesko primetiti da je i previse nervozan a kod nekih poena jednostavno samo udari lopticu kao na treningu koja obicno zavrsava u mrezi. Ne bi izgubio niti jedan gem na svom servisu da je malo vise bio u mecu. Na momentima deluje i previse besan i ma koliko god to ne pokazuje gestovima vidi mu se na licu da jednostavno kipi od besa.Dobro je da i pored svega uvek pronadje nacin da stvori prednost i osvoji svaki set.Ovo je jedini slem koji mu nedostaje i nadam se da nece sebi dozvoliti mentalni pad,vrline sa kojom je sve ostalo poosvajao i stavio sebe u redu sa najboljim svih vremena

avatar
RamboBabaManUtd
Thursday, 26.05.2016
16:18

Sa ovakvom formom nece osvojiti RG, treba biti realan. Mora podhitno da se sredi, nesto nije kako treba! AJde Nole Nolenceeee!!!!