RG - Federer ne posustaje!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 01.06.2015.
17:20
Izvor: Beta

Jučerašnji prekid meča nije nimalo poremetio Rodžera Federera. On je, naprotiv, danas rutinski završio posao protiv Gaela Monfisa i izborio plasman u četvrtfinale Rolan Garosa.

Beta/AP Photo/David Vincent
Beta/AP Photo/David Vincent

Povezane vesti

Švajcarski teniser Rodžer Federer plasirao se danas u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je u osmini finala bio bolji od Francuza Gaela Monfisa sa 3:1, po setovima 6:3, 4:6, 6:4, 6:1.

Federer će u četvrtfinalu igrati protiv sunarodnika Stana Vavrinke, koji je u osmini finala savladao Žila Simona iz Francuske.

Švajcarac i Monfis su svoj počeli počeli još juče, ali je pri rezultatu 1:1 u setovima prekinut zbog mraka. Današnji nastavak meča Federer je otvorio brejkom, koji mu je u trećem setu bio dovoljan za vođstvo od 2:1.

U četvrtom setu na terenu je postojao samo jedan igrač. Nekada prvi teniser sveta je tri puta oduzeo servis Monfisu i za manje od pola sata igre stigao do meč lopti. Iskoristio je drugu i plasirao se u četvrtfinale Rolan Garosa.

U četvrfinale Otvorenog prvenstva Francuske danas se plasirao i Španac David Ferer, koji je u osmini finala pobedio Hvrata Marina Čilića sa 3:0, po setovima 6:2, 6:2, 6:4. Ferer će u narednoj rundi igrati protiv pobednika meča u kojem se sastaju Endi Marej i Žeremi Šardi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 01.06.2015
23:17

nadam se da ce uzeti RG i jos koji GS i sledece godine zlato na OI i moze u penziju,zasluzenu :D