Raonić savladao Kirgiosa!

Autor: Beta Beta
sreda 02.07.2014.
21:46
Izvor: Beta

Kanađanin Miloš Raonić napravio je najveći uspeh u svojoj karijeri, plasiravši se u svoje prvo polufinale Gren Slema. On je u četvrtfinalu pobedio 19-ogodišnjeg Nika Kirgiosa sa 3:1 u setovima.

Beta/AP Photo/Ben Curtis
Beta/AP Photo/Ben Curtis

Povezane vesti

Kanadski teniser Miloš Raonić plasirao se u polufinale Vimbldona, pošto je danas u četvrtfinalu pobedio Australijanca Nika Kirgiosa sa 3:1, po setovima 6:7, 6:2, 6:4, 7:6.

On će u polufinalu igrati protiv Švajcarca Rodžera Federera, koji je danas bio bolji od zemljaka Stanislasa Vavrinke, takodje, sa 3:1, po setovima 3:6, 7:6, 6:4, 6:4.

Raonić i Kirgios odigrali su meč sa malo brejkova i brejk lopti uopšte. Kanađanin nije izgubio nijednom svoj servis, a interesantan je podatak da ni u jednom setu nije izgubio više od 10 poena na svoj servis.

Kirgios je, posle trijumfa nad Rafaelom Nadalom odigrao znatno lošiji meč. Video se umor na licu mladog Australijanca, ali je jasno da je pred njim velika budućnost.

Raonić je sjajnim servisima dominirao tokom čitavog meča, i osim u prvom setu, kada je Australijanac bio i dalje svež, uspeo da opravda ulogu favorita.

U drugom polufinalu sastaće se Novak Đoković i Grigor Dimitrov.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke