Prošla JJ, Conga prejak za Ducija!

Autor: Beta Beta
sreda 18.01.2017.
08:54
Izvor: Beta

Srpska teniserka Jelena Janković plasirala se danas u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije u Melburnu, pošto je pobedila 57. teniserku sveta Juliju Gerges iz Nemačke posle dva seta, 6:3, 6:4.

Beta/AP Photo/Marko Drobnjaković
Beta/AP Photo/Marko Drobnjaković

Povezane vesti

Janković, 54. na ATP listi, pobedila je za sat i 28 minuta, četiri puta je oduzela servis protivnici, koja je napravila dva brejka.

Srpska teniserka će u trećem kolu igrati protiv osmog nosioca Ruskinje Svetlane Kuznjecove.

Janković je do sada 14 puta igrala protiv 10. teniserke sveta Kuznjecove i ostvarila osam pobeda. Poslednja dva duela dobila je Janković, a poslednji put igrale su 2015. godine na turniru u Guangdžouu kada je pobedila sa 6:2, 7:5.

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo prvog grend slem turnira u sezoni, pošto je izgubio od 12. igrača sveta Žoa Vilfreda Conge iz Francuske posle tri seta, 2:6, 2:6, 3:6.

Conga je pobedio za sat i 45 minuta. On je dominirao tokom celog meča, šest puta je oduzeo servis 94. igraču sveta Lajoviću, koji je napravio jedan brejk.

Conga, koji je postavljen za 12. nosioca, igraće u trećem kolu protiv pobednika duela Amerikanca Džeka Soka i Karena Kačanova iz Rusije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
10:07

Sad komotno i Jelena moze da koristi onaj novi logo, samo neka umesto crne boje stavi npr. crvenu i napravi jos neku malu izmenu na grbu da je ovi ne bi tuzili:-)