Priznanje Srbinu - Đoković dobio mural u Indijan Velsu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 13.03.2015.
19:19
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta i trostruki osvajač Mastersa u Indijan Velsu dobio je u petak neočekivan poklon od organizatora turnira.

Screenshot: Youtube
Screenshot: Youtube

Povezane vesti

Srpski teniser Novak Đoković spada među najtrofejnije igrače u istoriji tenisa ali se neretko nađe u poziciji da dobija titule i priznanja koji se ne mogu smestiti u trofejne vitrine.

Umetnik Majk Saliven sačinio je mural sa likom Novaka Đokovića po porudžbini organizatora turnira u Indijan Velsu koji je na taj način iznenadio srpskog tenisera.

Nole je u petak imao priliku da otkrije mural sa sopstvenim likom koji će u budućnosti krasiti spoljašnjost jednog od objekata teniskog centra u Indijan Velsu.

"Ovo je jedan od najboljih turnira na planeti i ovakav mural je privilegija. Nadam se da ću videti još nekoliko ovakvih u karijeri" rekao je prvi nosilac na turniru u kalifornijskoj pustinji.

Najbolji teniser sveta do sada je osvojio tri titule u Indijan Velsu, uključujući i onu iz prethodne godine kada je u finalu savladao Rodžera Federera.

Novak Djokovic
Foto: bnpparibasopen.com

Novak Djokovic
Foto: bnpparibasopen.com

Novak Djokovic
Foto: bnpparibasopen.com

Srbin se pohvalio da mu društvo u Americi prave supruga Jelena i sin Stefan a nakon otkrivanja murala i govora Đoković se družio sa okupljenim obožavaocima koji nisu krili oduševljenje zbog susreta sa najboljim teniserom sveta.

Novak je na startu turnira u Indijan Velsu bio slobodan a u drugom kolu sastaće se sa Kipraninom Markusom Bagdatisom kojem je Čeh Jiri Veseli predao meč prvog kola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke