Presvlačenje - Gigant želi ugovor sa Novakom?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 24.11.2016.
15:52
Izvor: Sportske.net

Srpski teniser Novak Đoković uskoro bi mogao da dobije još jedan unosan sponzorski ugovor pošto je za saradnju sa njim zainteresovana jedan od najvećih proizvođača sportske opreme.

Beta/AP Photo/Darron Cummings
Beta/AP Photo/Darron Cummings

Povezane vesti

Drugi reket sveta otišao je na pauzu nakon iscrpljujuće sezone u čijoj je završnici ispustio prvo mesto na ATP rang listi.

Novak Đoković će tek nakon odmora početi sa pripremama za novu sezonu, a uskoro bi mogao da dogovori saradnju sa novim snabdevačem sportske opreme pošto mu ugovor sa sadašnjim sponzorom ističe u maju 2017. godine.

Kako prenosi španski portal "Sportski marketing", interesovanje za saradnju sa Novakom Đokovićem pokazala je kompanija "Nike" koja je izgubila primat u svetu tenisa.

Najveći promoter pomenutog brenda u "belom sportu" dugo je bio Rodžer Federer ali se Švajcarac nalazi na zalasku karijere, dok se u Rafaela Nadala očito više ne uzdaju previše.

Pošto je "Ander Armor" napravo pun pogodak potpisivanjem ugovora sa braćom Marej (završili na vrhu ATP rang liste singla i dubla), "Nike" je spreman da sve karte baci na Novaka Đokovića.

Pomenuti španski medij piše da je "Nike" bio blizu dogovora sa Novakom Đokovićem 2012. godine, ali je tada japanska kompanija "Uniklo" dala bolju ponudu i dobila petogodišnji ugovor sa Noletom.

Srpski teniski as do sada je nosio opremu "Serđo Takinija" i kompanije "Uniklo", s tim što se nije odricao "adidasovih" patika koje bi mogle da predstavljaju kamen spoticanja za dogovor sa Najkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Saturday, 03.12.2016
06:51

Samo Adidas dolazi u obzir Nole nas Gopnik..!

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 24.11.2016
18:17

Fino se oduzio Novak tim Japancima...

avatar
Komreolne
Friday, 25.11.2016
15:48

Ne vidim kompetentnost da bi tako komentarisao

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 25.11.2016
15:54

A ako nisi Nik Boletijeri, ne mozes ni da budes pozvan, 'aj pa zdravo:-D

avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Friday, 25.11.2016
15:51

Sigurno ne znas o cemu pisem tako da nisi pozvan da mi repliciras...