Posle Federera, Zimonjić zaustavio i Mareja!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.03.2015.
22:02
Izvor: Sportske.net

Naš najbolji dubl igrač Nenad Zimonjić može da se pohvali da je u prva dva kola dubla u Indijan Velsu ''skinuo skalpove'' dvojici članova aktuelne teniske ''velike četvorke''!

nenadzimonjic.com
nenadzimonjic.com

Povezane vesti

Posle uspešno obavljenog posla u Dejvis Kupu protiv Hrvatske, Nenad Zimonjić nastavlja sa pobedama i u Indijan Velsu, u tandemu sa Poljakom Marcinom Matkovskim.

Njih dvojica su, podsetimo, na startu ovog turnira eliminisali dubl Federer-Lamer, a večeras im ništa nisu mogli ni Endi Marej i Tanasi Kokinakis.

Srpsko-poljski tandem je večeras slavio u dva seta, prilično ubedljivo, rezultatom 6-1 i 6-4, posle jednog časa i devet minuta igre.

U prvom setu, Zimonjić i Matkovski su napravili dva brejka, u drugom još jedan, a pritom osvojili sve gemove na svoj servis, pa Martej i Kokinakis nisu imali nikakve šanse za preokret.

U četvrtfinalu, protivnici Zimonjiću i Matkovskom biće Britanac Dominik Inglo i Rumun Florin Mergea.








Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
jelena
Wednesday, 18.03.2015
08:05

Mnogo mi je drago zbog Zikija, neopravdano u medijima zanemaren covek koji je fantastican dubl igrac...Drago mi je sto je konacno pronasao (nadam se) dubl partnera koji mu odgovara. Zelim mu sve najbolje i puno novih titula! Napred Ziki !!!