Počinje Vimbldon - U ponedeljak na terenu četvoro srpskih tenisera

Autor: Beta Beta
nedelja 26.06.2016.
15:42
Izvor: Beta

Prvog dana takmičenja na trećem Grend slem turniru u sezoni londonskom Vimbldonu, mečeve prvog kola, između ostalih, sutra će igrati i četvoro srpskih tenisera.

Beta/AP Photo/Ben Curtis
Beta/AP Photo/Ben Curtis

Povezane vesti

Branilac titule Novak Đoković će od 14 časova na Centralnom terenu igrati protiv domaćeg igrača, 177. na ATP listi Džejmsa Vorda. Prvi teniser sveta igra za četvrtu titulu na Vimbldonu, a treću uzastopnu.

Ana Ivanović u prvom kolu igra protiv 213. teniserke sveta Ruskinje Ekaterine Aleksandrove. Taj meč je drugi na programu terena broj 12 na kome takmičenje počinje u 12.30 duelom Marina Čilića i Brajana Bejkera.

Janko Tipsarević igra protiv 16. nosioca Fracuza Žila Simona, drugi meč na terenu broj 18. Takmičenje na tom terenu počinje u 12.30 duelom Sabine Lisicki i Šelbi Rodžers.

Posle Tipsarevića i Simona na teren će izaći Danijel Evans i Jan Lenard Štruf, a posle njih program će zatvoriti Jelena Janković i Švajcarkinja Stefani Fogele, 101. teniserka sveta.

Prvog dana takmičenja na teren će i sedmostruki osvajač Vimbldona treći nosilac Rodžer Federer, koji će igrati protiv Gvida Pelje, dok će drugi nosilac Garbinje Mugurusa igrati protiv Kamile Đorđi.

Osmi nosilac Venus Vilijams igraće protiv Done Vekić, Miloš Raonić protiv Pabla Karena Buste, dok će u duelu francuskih tenisera igrati Žeremi Šardi i Gael Monfis.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
čerčil Brod
Sunday, 26.06.2016
16:44

Djokara je favorit broj 1, ali mislim da nece uzeti Vimbldon jer je verovatno doslo do velikog emotivnog praznjenja nakon titule u Parizu. Nadam se da gresim ali to je moje misljenje. Na kraju krajeva,i da ispadne u prvom kolu,ne smemo mu zameriti.

avatar
O\'Sullivan147
Sunday, 26.06.2016
18:43

Ima on brate itekako motiva,ima rijetku sansu da uzme Golden Slam,pa tu je rekord po broju osvojenih GS i tako dalje i tako dalje...ali da se ispraznio emotivno jeste.