Počinje US Open! Biće nesanice zbog Novaka!

Autor: Beta Beta
nedelja 28.08.2016.
14:24
Izvor: Beta

Poslednji Gren Slem turnir sezone počinje u ponedeljak u Njujorku, a najboljeg tenisera sveta gledaćemo već prvog dana (ili noći, po našem vremenu).

Beta/Jon Blacker/The Canadian Press via AP
Beta/Jon Blacker/The Canadian Press via AP

Povezane vesti

Prvog dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu SAD, koje počinje sutra, između ostalih, svoje mečeve igraće i srpski teniseri branilac titule Novak Đoković i Dušan Lajović.

Poslednji Gren Slem turnir u sezoni, US Open, počinje u ponedeljak, od 17 časova po srednjeevropskom vremenu.

Đoković će u prvom kolu igrati protiv Jeržija Janoviča iz Poljske, a taj meč počeće u jedan sat posle ponoći, u noći između nedelje i ponedeljka.

Pre Đokovića, na teren će Dušan Lajović koji će u prvom kolu igrati protiv 32. nosioca Benoe Pera iz Francuske. Taj meč je treći na programu terena broj 12 i neće početi pre 20 časova.

Prvog dana takmičenja mečeve prvog kola igraće Španac Rafael Nadal protiv Denisa Istomina iz Uzbekistana, Andželik Kerber protiv Polone Hercog iz Slovenije, kao i Špankinja Garbinje Mugurusa protiv Elise Mertens iz Belgije.

Dankinja Karolina Voznijacki igraće protiv domaće teniserke Tejlor Taunzend, Francuz Gael Monfis protiv Žila Milera iz Luksemburga, a Kanađanin Miloš Raonić takmičenje počinje protiv Nemca Dastina Brauna.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
boxi
Monday, 29.08.2016
08:40

Od naseg Noleta ocekujem ako je zalijecio povredu da ih polupa kao dijete igracku!!!

avatar
Sunday, 28.08.2016
19:00

ma jeste sve sam lud da gledam njega, da igra FEDERER onda bi gledao tenis,ovako nema svrhe gledati ako on ne igra xD

avatar
lakipfc
Sunday, 28.08.2016
15:49

Ma najjace da ce neko zbog tenisa ostati budan, probudim se, procitam ves i teram dalje, NFL pocinje, cuva se snaga za to...:)

avatar
Kiddo
Sunday, 28.08.2016
14:46

Srecno Nole i meni srecno na kladzi

avatar
Krešo Arsenal
Sunday, 28.08.2016
14:44

REALNO- tenis je zanimljiv sport samo kad se igraju polufinala i finala tj.kad igraju medusobno najbolji..kome je zanimljivo gledat protiv Janowitza da ce ostat budan cijelu noc ako se nije kladio kad se zna rezultat unaprijed (Nole ce ga razvalit)..svaki 20 turnir netko od najboljih ispadne ranije od ocekivanog,uglavnom uvijek isti u zavrsnici

avatar
O\'Sullivan147
Sunday, 28.08.2016
20:19

Evo recimo,meni je zanimljivo gledati Noleta od prvog do zadnjeg meca...

avatar
BenkovackiManitas31*
Sunday, 28.08.2016
22:18

I ja samo gledam polufinala i finala, mozda zato ne vidjam Marina.. Jel igra on GS ili samo ove sitne? Nazalost mi Srbi necemo nikad imati igraca koji ce moci nadmasiti velikog Gorana i njegove uspehe, sve te silne GS. Njegov stil igre, tehnika, smirenost, drop shot ma sve je imao samo da ga je servis sluzio bio bi najbolji ikada

avatar
Krešo Arsenal
Sunday, 28.08.2016
21:40

nisam rekao da svaki covjek ,uvijek ima fanatika..ja sve volim gledat,ali bas cijeli mec prvog kola...sve ok,vi dok je Nole uzivajte,prije niste imali nikoga i sad i treba da pratite