Pobede Mareja, Nišikorija, Monfisa i Edmunda

Autor: Beta Beta
utorak 30.05.2017.
19:34
Izvor: Beta

Najbolji teniser sveta Britanac Endi Marej plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je danas u prvom kolu pobedio Rusa Andreaj Kuznjecova u četiri seta, 6:4, 4:6, 6:2, 6:0.

Epa/Ettore Ferrari
Epa/Ettore Ferrari

Povezane vesti

"Kuznjecov igra veoma agresivno, uvek gleda da te zadrži iza osnovne linije. Imao je ovo godine dobru sezonu na šljaci i znao sam da će biti težak meč", rekao je Marej posle meča.

Marej će se u drugom kolu sastati sa Slovakom Martinom Kližanom koji je ranije danas sa 3:2 pobedio Francuza Lorana Lokolija.

Britanac je prošle godine stigao do finala Rolan Garosa u kom je poražen od Novaka Djokovića.

"Prošlogodišnji turnir je bio dobar za mene, najbolja na Rolan Garosu. Svaki put kada se vratim na turnir, želim da budem bolji, da odem korak dalje. Imam lepa sećanja na Pariz od prošle godine. Želim još jedan dobar rezultat ovde", rekao je on.

Pobede su danas u prvom ostvarili i Japanac Kei Nišikori, Francuzi Gael Monfis i Žeremi Šardi, Britanac Kajl Edmund, Španac Nikolas Almagro, Karen Kačanov i Italijanc Paolo Lorenci.

Nišikori je sa 4:6, 6:1, 6:4 i 6:4 pobedio Tanasija Kokinakisa iz Australije, dok je Monfis sa 6:4, 7:5 i 6:0 bio bolji od Dastina Brauna iz Nemačke, a Edmund je 6:3, 6:2, 7:5 savladao Gastaa Elijasa iz Portugala.

Almagro je u 6:7 (3), 6:4, 6:3, 7:6 (1) pobedio Kipranina Markosa Bagdatisa, dok je Šardi sa 6:2, 6:4, 7:6 (3) savladao Radu Albota iz Moldavije, a Lorenci je sa 6:0, 6:2, 6:4 Litvanca Rikardsa Berankisa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke