Plače Nole, al' plače i Delpo!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 08.08.2016.
04:34
Izvor: Sportske.net

Naravno, Argentinac je to činio od prevelike sreće posle velike pobede...

Beta/AP Photo/J Pat Carter
Beta/AP Photo/J Pat Carter

Povezane vesti

Iako nas je sve ostavio u šoku ove noći, Argentinac Huan Martin del Potro, najiskrenije, zaslužuje sve pohvale za ono što je prikazao u duelu sa Novakom Đokovićem, inače njegovim velikim prijateljem.

Momak koji je dugo pauzirao zbog povrede, vratio se nedavno na veliku scenu, a očigledno, nastup na Olimpijskim igrama pokazao je da se konačno vratio u formu po kojoj je nekih prethodnih godina bio prepoznatljiv.

Na našu žalost, baš noćas smo videli njegovu pravu ''eksploziju'' na terenu, iako je sa druge strane mreže bio najbolji teniser sveta.

Igrao je gotovo bez greške, pogotovo u svojim servis gemovima, što je Đokovića činilo sve nervoznijim i naš teniser taj pritisak nije uspeo da izdrži.

Na kraju, plakali su i jedan i drugi. Novak jer nije ostvario san da Srbiji donese toliko željeno zlato sa Olimpijskih igara, a Delpo jer je izborio najveću pobedu od povratka na teren i svakako jednu od najvećih u karijeri, iako je tek izborio plasman u drugo kolo.

Tamo će ga čekati Portugalac Žoao Sousa, koji je na startu savladao Holanđanina Robina Hasea sa 2:0 (6:1 i 7:5).

Ako nam je za utehu, navijaćemo za Delpa da osvoji zlato. Jer, ako je neko posle svega to zaslužio, to je svakako sjajni Argentinac.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke