Peking - Revoltirana Maša ostavila Anu bez finala

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 04.10.2014.
13:14
Izvor: Sportske.net

Ruska teniserka Marija Šarapova revanširala se Ani Ivanović za poraz u polufinalu turnira u Sinsinatiju, pošto je danas eliminisala srpsku teniserku u polufinalu Pekinga.

Beta/AP Photo/Vincent Thian
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Povezane vesti

Rešena da se revanšira Ani Ivanović za poraz koji joj je priredila u polufinalu turnira u Sinsinatiju Marija Šarapova ušla je u polufinalni duel turnira u Pekingu.

Mrkog pogleda izašla je Maša danas na teren i preslišala Anu rezultatom 2:0 (6:0, 6:4) u meču koji je trajao sat i dvadeset minuta.

Srpska teniserka u prvom setu nije uspela da pruži ništa vredno pomena, osim što je u četvrtom gemu imala tri brejk lopte koje nije iskoristila.

Ruskinja je tri puta oduzela servis Ivanovićevoj i ostavila je sa "krompirićem" na semaforu posle pola časa igre.

Drugi set doneo je totalno drugačiju sliku na terenu uz mnogo bolju igru srpske teniserke ali i uz nešto više grešaka Marije Šarapove.

Uzalud je Ivanovićeva pokušavala da preuzme inicijativu i dođe do prednosti jer je Maša u odsudnim trenucima bila stabilnija i tako izborila plasman u finale turnira u kineskoj prestonici.

Ana Ivanović je zahvaljujući plasmanu u polufinale turnira u Pekingu izborila mesto na završnom Mastersu u Šangaju što je sigurno veliki pomak za srpsku teniserku u odnosu na prethodne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke