Peking - Ivanović bez borbe u polufinalu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.10.2014.
12:50
Izvor: Sportske.net

Srpska teniserka Ana Ivanović uspela je da u jednom danu od osmine finala turnira u Pekingu dogura do polufinala. Posle pobede nad Sabine Lisicki srpskinja je do polufinala stigla usled povlačenja Simone Halep.

Beta/AP Photo/Koji Sasahara
Beta/AP Photo/Koji Sasahara

Povezane vesti

Najbolje rangirana srpska teniserka na WTA rang listi uspela je jutros da se plasira u četvrtfinale turnira u Pekingu usled pobede nad Sabine Lisicki ali je u istom danu neočekivano napravila još jedan korak ka tituli.

Druga nositeljka na turniru u Pekingu koja je trebalo da bude rival Ane Ivanović u četvrtfinalu povukla se sa turnira zbog zdravstvenih problema što znači da je Srpkinja mesto među četiri najbolje obezbedila bez borbe na terenu.

Kako neće biti duela sa Simonom Halep, Ivanovićeva će imati malo više vremena za odmor i pripremu polufinalnog meča u kojem će se sastati sa boljom iz okršaja Marije Šarapove i Svetlane Kuznjecove.

Dodajmo i to da je plasmanom u polufinale turnira u Pekingu Ana Ivanović obezbedila i mesto na završnom Mastersu sezone u Singapuru čime je krunisala jednu sasvim zadovoljavajuću sezonu posle duže vremena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke