Pavlasek čeka Đokovića u drugom kolu Vimbldona

Autor: Beta Beta
utorak 04.07.2017.
16:20
Izvor: Beta

Češki teniser Adam Pavlasek plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto je danas u prvom pobedio Amerikanca Ernesta Eskobeda u četiri seta, 6:7 (7), 6:1, 6:3 i 6:1.

EPA/FACUNDO ARRIZABALAG
EPA/FACUNDO ARRIZABALAG

Povezane vesti

Pavlasek je posle izgubljenog prvog seta znatno podigao nivo igre i u potpunosti nadigrao Eskobeda, 74. tenisera na ATP rang-listi.

Čeh će se u drugom kolu sastati sa boljim iz duela izmedju srpskog tenisera Novaka Djokovića i Slovaka Martina Kližana koji se sastaju danas posle 15.30.

Nešto ranije danas Letonac Ernests Gulbis i Nemac Miša Zverev izborili su plasman drugo kolo Vimbldona.

Gulbis je bio ubedljiv protiv Viktora Estrelje iz Dominikanske Republike sa 6:1, 6:1, 6:2, a u drugom kolu Vimbldona igraće protiv boljeg iz duela izmedju Argentinca Huana Martina del Potra i Australijanca Tanasija Kokinakisa.

Zverev je u prvom kolu nadigrao Australijanca Bernarda Tomića sa 6:4, 6:3 i 6:4, a Nemac će u drugoj rundi igrati protiv boljeg iz duela izmedju Kazahstanca Mihaila Kukuškina i Japanca Tara Danijela.

Plasman u drugo kolo danas je takodje izborio i Brtianac Kajl Edmund koji je sa 4:6, 6:3: 6:2 i 6:1 pobedio sunarodnika Aleksandera Varda. On će u narednom kolu igrati protiv boljeg iz duela izmedju Francuza Gaela Monfisa i Nemca Danijela Brandsa.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke