Pariz - Težak žreb za Novaka

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 31.10.2015.
15:33
Izvor: Sportske.net

Najbolji teniser sveta Novak Đoković kreće u odbranu titule u Parizu od drugog kola, a potencijalni rivali biće mu Nemac Filip Kolšrajber ili Brazilac Tomaž Beluči.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

U ponedeljak počinje poslednji turnir iz serije Masters 1000 na kojem najbolji teniser sveta Novak Đoković brani titulu.

Današnjim žrebom Novak Đoković je saznao ko će mu biti potencijalni rivali u drugom kolu ali i projektovani protivnici na putu do finala.

Uloga prvog nosioca na turniru omogućila je Novaku Đokoviću da bude slobodan u prvom kolu, dok će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela Filipa Kolšrajbera i Tomaža Belučija.

Srbin će na putu do finala imati težak posao jer bi već u trećm kolu mogao da se sastane sa Žilom Simonom ili Gaelom Monfisom, dok se među projektovanim rivalima u četvrtfinalu nalaze Tomaš Berdih i Žo-Vilfred Conga.

Kada je u pitanju polufinale tu bi Đokovićev rival mogao da bude Švajcarac Stan Vavrinka ili Španac Rafael Nadal, dok bi u borbi za trofej mogao da se sastane sa Rodžerom Federerom ili Endijem Marejem.

Viktor Troicki nalazi se u istoj polovini žreba u kojoj i Novak Đoković a prvi rival biće mu Džek Sok.

Dodajmo i to da se Dušan Lajović nalazi na korak od plasmana u glavni žreb nakon pobede nad Špancem Danijelom Himenom-Traverom u prvom kolu kvalifikacija.

Poslednji turnir iz serije Masters 1000 na programu je od 2. do 8. novembra, a ukupan nagradni fond iznosi 3.288.530 evra.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 01.11.2015
01:08

Tezak zreb, kad procitah naslov reko nekim cudom Novak Djokovi cigra protiv Djokovic Novaka. Realno kako igr anema teskog zreba.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 31.10.2015
17:58

Tesko za Novaka??? On sve redom dobija ko god bio.

avatar
Milan Mihajlovic
Saturday, 31.10.2015
16:53

Zreb uopste nije los. Ovo je master i igraju skoro svi najboljina listi. Lagano Nole do titule ovde.