Pariz - Na žrebanju bez popusta za tata Noleta

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 24.10.2014.
20:04
Izvor: Sportske.net

Novopečeni otac i najbolji teniser sveta Novak Đoković saznao je imena potencijalnih rivala u drugom kolu Mastersa u Parizu.

Beta/AP Photo/Vincent Thian
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Povezane vesti

Najbolji srpski teniser Novak Đoković saznao je ko će mu biti potencijalni rivali na startu Mastersa u Parizu pošto je u francuskoj prestonici tokom večeri održan žreb.

Kao vodeći na ATP rang listi Novak će u prvom kolu biti slobodan dok ga u drugom kolu čeka bolji iz duela Filip Kolšrajber – Eduard Rože Vaselan.

Kako je Eduard Rože Vaselan dobio specijalnu pozivnicu od organizatora može se očekivati da će Nemac Kolšrajber biti Đokovićev rival u drugom kolu, dok bi u nastavku turnira Nole mogao da ima baš težak posao.

Projektovani protivnici Novaka Đokovića na putu ka finalu su Gael Monfis ili Džon Izner (treće kolo), Endi Marej ili Grigor Dimitrov (četvrtfinale) i David Ferer, Žo-Vilfred Conga, Kei Nišikori ili Žil Simon (polufinale).

U drugoj polovini žreba nalaze se Rodžer Federer, Tomaš Berdih i Stanislas Vavrinka, dok na turniru neće učestvovati Rafael Nadal i Marin Čilić koji su odustali.

Titulu će braniti Novak Đoković koji je prošle godine u finalu bio bolji od Davida Ferera rezultatom 2:0 (7:5, 7:5).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke