Ovako je Hrvatica 'opljačkala' Viktora!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 18.01.2017.
09:49
Izvor: Sportske.net

Hrvatica Marijana Čičak potrudila se da oteža posao Viktoru Troickom, ali je srpski teniser pobedio nepravdu sudinice koja je napravila ozbiljnu grešku.

Beta/AP Photo/Rob Griffith
Beta/AP Photo/Rob Griffith

Povezane vesti

Veliku grešku napravila je sudinica Marijana Čičak uz Hrvatske u odlučujućim momentima petog seta duela drugog kola na Australijan openu koji su odigrali Viktor Troicki i Paolo Lorenci.

Situaciju smo opisali u izveštaju OVDE, ali nije na odmet ponoviti šta se dogodilo u momentu kada je Srbin imao brejk priliku pri rezultatu 4:3 u petom setu.

Viktor Troicki je pogodio liniju, Lorenci je išao ka lopti ali nije bio ni blizu nje, a iz sudijske stolice začuo se povik "aut"! "Hok-aj" je pokazao da je lopta bila dobra što je značilo da poen pripada Viktoru Troickom, a samim tim i gem.

Umesto toga Hrvatica je odlučila da poen bude ponovljen što je razbesnelo Viktora Troickog koji se odlično kontrolisao u situaciji kada mu je naneta velika nepravda.

Uzalud je Viktor ubeđivao sudinicu iz Hrvatske da se radilo o vineru, uzalud je gledao ka Lorenciju očekujući da pokaže fer-plej, Marijana Čičak je ostala pri stavu da poen treba ponoviti.

U "reprizi" je Viktor ponovo zaradio svoj poen i potvrdio brejk kojim je stavio tačku na današnji meč sa Lorencijem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volem Vosu
Wednesday, 18.01.2017
13:37

Covek 3 metra od lopte, ni trikom je ne bi stigao, ali ovako je sladje.

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Wednesday, 18.01.2017
11:17

Samo se bezveze trosi, nista nece promeniti, a uvek ga iscedi ta rasprava sa sudijama. A Italijan cuti li cuti, negde su preneli da je priznao, ali ipak nije...