Oglasio se Novak! Evo kako je Mareju čestitao prvo mesto!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 07.11.2016.
20:25
Izvor: Sportske.net

Jednu za drugom, ukupno 122 uzastopne nedelje Novak Đoković je bio prvi teniser sveta, od danas je to i zvanično Endi Marej. Večeras je naš teniser javno čestitao velikom rivalu...

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Endi Marej je još tokom vikenda dobijao brojne čestitke za preuzimanje uloge ''svetskog broja jedan'', a Novak Đoković je, očigledno, sačekao da se to i zvanično obelodani na najnovijoj ATP listi.

Kako smo i objavili ranije danas, Marej sada ima 405 bodova više od Novaka Đokovića uoči turnira u Londonu, gde bi Nole mogao da uzvrati udarac Britancu, ukoliko osvoji završni turnir sezone.

Večeras su objavljene i grupe u koje je podeljeno osam učesnika ovog turnira, u kojoj se nalazi Novak i ko će mu biti prvi rival, pogledajte OVDE, a potom se naš teniser oglasio na Tviteru, čestitkom Mareju na preuzimanju prvog mesta.

''Čestitke Endiju mareju! Zasluženo! Ja sam zaista srećan što sam u istoj eri sa tobom'',
poručio je Đoković.

Džentlmenski, kao i uvek, bez obzira koliko je za njega bolno što više nije na prvom mestu ATP liste.

Jedan je Nole!


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 07.11.2016
22:04

Vratice se Nolo. U Monako.

avatar
Bidza i Tridza
Monday, 07.11.2016
21:35

Tako to radi pravi gospodin i veliki igrac,mnogi trebaju da se ugledaju na Novaka.Covek koji pridje da vidi trag loptice na pesku umesto sudije,i nakon toga dodeli poen protivniku.A neki jako poznati igraci(ko prati tenis zna) pridju i obrisu trag da bi osvojili poen.I onda neki naucnici ovde podrzavaju takve igrace pre Novaka.

avatar
AfricaLoF
Monday, 07.11.2016
21:30

Drago mi je sto mu je cestitao. Sportski i ljudski je to uciniti. Ali, njegov nacin ponasanja u svemu drugom.... Najmanje cudan.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 07.11.2016
21:28

Srecan sam sto smo vrsnjaci jer mogu da te ugnjetavam do mile volje:-D