Oglasio se i Nadal - Tvrdi da nije uradio ništa zabranjeno, već da je dobio dozvolu?!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 19.09.2016.
23:39
Izvor: Sportske.net

Španac tvrdi da je nevin i da nije uradio ništa nedozvoljeno.

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Ruska hakerska grupa objavila je medicinska dokumenta koji potvrđuju da je Nadal koristio nedozvoljen sredstva, ali Španac tvrdi da nije učinio ništa zabranjeno.

"Kada tražiš dozvolu za lek iz terapeutskih razloga i dobiješ je, onda nisi uradio ništa što je zabranjeno. To nije nikakva novost, ovo je demagogija'', tvrdi Nadal i dodaje:

''Nikad nisam uzeo ništa za poboljšanje svojih performansi. Lekove sam uzimao jer je doktor mislio da su najbolji za moje koleno. Ja sam oduvek govorio da sport mora da bude transparentan i čist, jer mi sportisti ne smemo da izneverimo nikada sve one koji veruju i navijaju za nas",
rekao je Nadal.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zdenkomen
Tuesday, 20.09.2016
08:47

E jbg. majstore, usrao si motku do j..a. Šta ti je to trebalo? Pa to je klasična prevara ostalih tenisera sa tvoje strane. U pravu si da nisi prekršio zakon, ali jeste neko drugi jer je tebi tako odgovaralo tada. Razočaran sam tvojim postupkom. A tražio si da se drugi kazne.

avatar
prike
Tuesday, 20.09.2016
08:31

Лепо каже човек. Кад вам неко дозволи да користите оно што је недозвољено, вама је све дозвољено. Па чак и оно што је иначе недозвољено. Јер није ствар да ли је нешто дозвољено или недозвољено, већ је битно да ли вам је дозвољено да користите недозвољено. Е, одна је то дозвољено... Мислим, ко би се ту снаш'о?

avatar
Paul George
Tuesday, 20.09.2016
00:20

Kao i sto sam rekao,na svoju ruku nije nista uradio.Ako mu je neko dozvolio,to nije njegova greska.Sumnjam da se dopinguje,spremni su i Novak i Marej kao on,jednostavno,momci su 100% posveceni,zdravo se hrane,dobro spavaju,jako treniraju.Trening je majka i moze se sve postici sa njim.

avatar
xman
Tuesday, 20.09.2016
00:12

Zato si se posle povreda vratio 10 puta bolji, ti lekovi nisu uticali na tvoje performanse, ne ne...

avatar
admini-retardi
Tuesday, 20.09.2016
00:08

I Sarapova je pila lekove pa su je suspendovali...

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 20.09.2016
14:45

samo sto ce rafu da povuku..... dok se svi provlace po stampi...covek se sprema za dalja takmicenja ne pridaje toliku vaznost svemu.....a gde je kralj???!....pa rodzer uziva s porodicom....njega doping nikad ni dotaci nece...zasto???!....pa bodu ga na svakih dan dva da vide da li je s ove planete

avatar
Boris Nedeljkovic
Tuesday, 20.09.2016
23:28

msm da su preterali....devojka je uzela lek za kijavicu....u spreju ako se ne varam....treba da se amerikanci testiraju...oni su problem....rafa naravno nije....covek je mogao ko zna sta da uradi ali vidi se da mu je oporavak dug sto izbacuje mogucnost dopinga....ali bilo bi lepo da se vrati u punom sjaju

avatar
admini-retardi
Tuesday, 20.09.2016
15:53

Nisam shvatio poentu tvog komentara,a mozda nisi ni ti razumeo moj.Ja sam citao da je i Sarapova te nedozvoljene supstance unela putem lekova.Ako su im lekari prepisali te lekove zbog zdravstvenih problema,onda je sve ok,ako su hteli da varaju,treba ih kazniti.Nadam se da ce se istina uskoro saznati,kakva god ona bila.