Obradović: "Novak izgubio deo energije i snage"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.11.2016.
10:56
Izvor: Sportske.net

Selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović smatra da će Novak Đoković morati da poradi na skladištenju energetskih zaliha kojih mu je ponestalo zajedno sa kilogramima koje je izgubio.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Nakon "spuštanja zavese" na tenisku sezonu u kojoj je Novak Đoković izgubio prvo mesto na ATP rang listi, selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović progovorio je o nečemu što bi moglo da bude jedan od uzroka pada forme srpskog tenisera.

Teniski stručnjak je za "24 sata" rekao kako mu se čini da je Novak Đoković sa kilogramina izgubio i energiju.

"Primetio sam da je fizički malo pao. Izgubio je na kilaži. Mislim da je sa tim kilogramima otišao i deo njegove energije i snage. Opet, to sam video gledajući ga na televiziji, nisam ga video uživo, biće prilike pa ćemo porazgovarati" rekao je Obradović.

Selektor Dejvis Kup reprezentacije ipak poručuje da sa teniske strane ne može ništa da zameri Novaku, ali da će u narednom periodu verovatno morati da poradi na problemu izgubljene energije.

"On je za mene zbog svega što je uradio najbolji igrač belog sporta ikada do sada, nije on zaboravio da igra tenis. Jednostavno, mislim da će morati da poradi na tome da povrati energetske zalihe, koje su mu na rezervi" zaključio je Obradović.

Novak Đoković je nakon osvojenog Rolan Garosa doživeo veliki pad forme pa je uprkos ogromnoj razlici koju je imao na kraju izgubio prvu poziciju na ATP rang listi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke