Obradović: "Nijanse će odlučiti"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.07.2015.
20:38
Izvor: Sportske.net

Selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović poručio je da priprema za četvrtfinalne mečeve sa Argentinom teče po planu iako manji problem prave vremenska i klimatska promena.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Teniski reprezentativci Srbije lagano se pripremaju za predstojeći okršaj sa Argentinom koji ih tokom predstojećeg vikenda očekuje u okviru četvrtfinala Dejvis Kupa.

"Mislim da se igrači dobro prilagođavaju. Viktor Troicki je trenirao više od ostalih a najvažnije je da u timu vlada dobra atmosfera. Svi su za sada zdravi, sve je u najboljem mogućem redu" rekao je selektor Obradović.

Dejvis Kup reprezentacija Srbije biće lišena pomoći najboljeg tenisera na svetu koji je zbog učešća na Vimbldonu morao da otkaže put u Argentinu.

"Poseban problem predstavlju nam vremenska i klimatska promena, ali mislim da za sada dobro kontrolišemo situaciju. Očekuje nas još dosta sati treninga a najvažnije je da su igrači motivisani i spremni što se može reći i za protivnički tabor" dodao je selektor.

Srbija će nastupiti u sastavu Viktor Troicki, Filip Krajinović, Dušan Lajović, a ekipi se u utorak priključio i Janko Tipsarević.

"Mislim da će nijanse odlučiti. Važno je da se igrači fizički, psihički, tehnički pripreme za mečeve" istakao je selektor Obradović.

Za kraj, strateg našeg nacionalnog tima zahvalio se i srpskoj ambasadi u Buenos Ajresu.

"Nikada nas niko nije dočekao ovako a u Dejvis Kupu sam već deset godina. Sve pohvale za našu ambasadu u Argentini koja nas je toplo dočekala i povukla svoje veze da prilikom ulaska u zemlju što brže obavimo naporne procedure koje oduzimaju mnogo energije" poručio je selektor.

Duel sa Argentinom u četvrtfinalu Dejvis kupa igra se od 17. do 19. jula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke