Obradović: "Klimatski kontrast najveći problem"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 15.07.2015.
20:46
Izvor: Sportske.net

Selektor Dejvis Kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović rekao je da se igrači privikavaju na uslove u Buenos Ajresu ali da najveći problem i dalje pravi klimatski kontrast.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Dejvis Kup reprezentacija Srbije nastavila je sa pripremama za predstojeći četvrtfinalni duel sa Argentinom a selektor Bogdan Obradović sumirao je utisake posle tri dana rada u Buenos Ajresu.

"Uslovi su dosta teški za igru, to je sigurno. Promena vremenske zone nije toliko veliki problem za igrače koliko klimatski kontrast. Izuzetno je hladno, sa tim imamo dosta problema što utiče i na igru igrača" rekao je Bogdanović.

Naše reprezentativce za vikend očekuje duel četvrtfinala Dejvis Kupa a protivnik će im biti selekcija Argentine. Od ranije je poznato da za Srbiju neće igrati Novak Đoković ali selektor i pored toga veruje u uspeh.

"Mislim da će biti dosta trčanja, dosta dobro smo trenirali što je jako važno. Imamo dobru atmosferu, razgovaraćemo sa igračima pred žreb i poslednju seriju treninga a potom ćemo doneti odluku ko izlazi na teren u petak" poručio je Obradović.

Među igračima koji konkurišu za duele sa Argentinom nalaze se Janko Tipsarević, Viktor Troicki, Nenad Zimonjić, Filip Krajinović i Dušan Lajović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke