Obradović bivši - Ziki novi selektor Srbije!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 10.01.2017.
19:24
Izvor: Sportske.net

Upravni odbor Teniskog saveza Srbije zahvalio se Bogdanu Obradoviću na dosadašnjoj saradnji i imenovao u utorak Nenada Zimonjića za novog selektora Dejvis kup reprezentacije.

BETA/AP Photo/Daniel Jayo
BETA/AP Photo/Daniel Jayo

Povezane vesti

Dejvis kup reprezentacija Srbije ulazi u novu sezonu sa novim selektorom na čelu, saopštio je Upravni odbor Teniskog saveza Srbije.

Dosadašnjem selektoru ugovor ističe 21. januara, a Upravni odbor Teniskog saveza Srbije odlučio je da Bogdana Obradovića nasledi dugogodišnji reprezentativac Nenad Zimonjić.

"TSS ovom prilikom izražava zahvalnost Bogdanu Obradoviću na plodnom i uspešnom angažovanju tokom proteklih devet godina, koje je 2010. krunisano osvajanjem popularne salatare, čime je naša reprezentacija ušla u red najuspešnijih teniskih nacija na svetu" navodi se u saopštenju Teniskog saveza Srbije.

Bogdan Obradović je naš Dejvis kup tim predvodio do titule, a u dva navrata je Srbija još igrala u polufinalu, ali je Teniski savez Srbije smatrao da je našem timu potreban novi lider.

"Verujemo da će se s dolaskom Nenada Zimonjića na čelo Dejvis kup reprezentacije Srbije nastaviti dobra tradicija i da će to biti osveženje u radu s mladim teniserima, kojima iskustvo Nenada Zimonjića kao igrača u Dejvis kupu i na ATP turnirima može da pomogne i podstakne ih da krenu stopama svojih starijih kolega" dodaje se u saopštenju TSS.

Priliku da debituje u ulozi selektora Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić će imati početkom februara kada naš nacionalni tim u Nišu dočekuje selekciju Rusije u okviru 1. kola Svetske grupe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke