Obradović besan na Britance: ''Novaka oterali sa Centralnog terena, podrška Viktoru!''

Autor: Darko Mitrović
subota 02.07.2016.
15:19
Izvor: Sportske.net alo.rs

Selektor naše Dejvis kup reprezentacije veoma ljut na organizatore Vimbldona, zbog odnosa prema našim najboljim igračima.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Iako je tek treće kolo Vimbldona, Srbija je ostala još samo sa Novakom Đokovićem od svojih predstavnika u singl konkurenciji, a i on će imati veoma težak posao da napravi preokret posle 0:2 protiv Sema Kverija.

Viktor Troicki je eliminisan posle velike borbe u pet setova sa Špancem Albertom Ramosom Vinolasom (2:3), a posle meča mnogo se govori o Viktorovoj svađi sa glavnim sudijom, zbog čega je danas kažnjen sa 10.000 dolara.

Međutim, selektor Bogdan Obradović je potpuno na strani našeg tenisera u ovom slučaju.

''Viktor nije neko ko bi se bunio da nije u pravu. Mora da bude svestan činjenice da kada nema hokaj sistema, presudno je ljudsko oko. Problem je što je ljudski faktor uvek na strani velikih sila! Šteta je što su ga Britanci uzeli na zub. Iako nikada neće priznati grešku, mi znamo istinu'', objašnjava Obradović u izjavi za ''Alo''.

Kada je u pitanju Novak Đoković, svedoci smo da se njegov meč protiv Kverija već dva puta prekida zbog kiše, jer su organizatori odlučili da najboljeg tenisera pomere sa Centralnog na Teren br. 1.

''Ništa bolja situacija nije ni sa Novakom. Oterali su ga na Teren broj 1 kako bi neki tamo britancki teniser igrao na Centralnom'',
dodao je Obradović.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke