Novaku je žao, ali Maša mora da snosi posledice...

Autor: Darko Mitrović
subota 12.03.2016.
11:58
Izvor: Sportske.net

Iako je tokom dosadašnje karijere imao odličan odnos sa Marijom Šarapovom, najbolji teniser sveta ipak priznaje da Ruskinja sada mora da snosi posledice zbog ''doping afere''.

Beta/AP Photo/Vincent Thian
Beta/AP Photo/Vincent Thian

Povezane vesti

''Slučaj Šarapova'' i dalje je glavna tema u svetskoj teniskoj javnosti, a novinari u Indijan Velsu su još jednom zatražili mišljenje na ovu temu i od Novaka Đokovića, prvog tenisera sveta.

Iako ga sa popularnom Mašom veže dugogodišnje prijateljstvo, Đoković smatra da Ruskinja mora da se povinuje pravilima u ovakvim situacijama.

''Nadam se da će Marija prevazići ovu situaciju na najbolji način. Pokazala je hrabrost, ali sada mora da preuzme odgovornost i snosi posledice", izjavio je Đoković.

Najbolji teniser sveta je prokomentarisao i da mnogi sportisti veruju da će korišćenjem određenih lekova ubrzati oporavak od povreda ili drugih zdravstvenih problema.

"Ja ne verujem u kratkoročnu rehabilitaciju, već u izbalansirano zdravlje. Ne postoje magični eliksiri", poručio je Novak.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 12.03.2016
23:16

Kaoi uvek realno. Nije okrivio nikoga, samo je konstatovao da se pravila moraju postovati, ali za doping ona nisu uvek skroz jasna. Masa mozda i ne dobiej neku veliku kaznu. Iskreno se nadam tome.

avatar
Nemanja Nišić
Sunday, 13.03.2016
23:25

Pa da, ovako se govori o tome, sa postovanjem, a ne kao ona nazovi ''teniserka'' Mladenovićka ...

avatar
ЦРНО-БЕЛА ЕМИНЕНЦИЈА
Saturday, 12.03.2016
13:00

To je i Nadal rekao...