Novakova osveta Nišikoriju!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.11.2014.
18:21
Izvor: Sportske.net

Teniser koji je nedavno u polufinalu US Opena eliminisao Novaka Đokovića, večeras u polufinalu Pariza nije uspeo ni da pripreti našem najboljem igraču. Novak mu se ''osvetio'' ubedljivom pobedom i izborio plasman u finale Mastersa u Parizu!

Beta/AP Photo/Michel Euler
Beta/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Prvi teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Parizu, pošto je večeras lako i ubedljivo savladao Japanca Keija Nišikorija.

Njihov duel u polufinalu je trajao tek koji minut duže od sat vremena, a Novak je na kraju slavio sa 2-0, po setovima 6-2 i 6-3.

Veoma sigurna igra Đokovića viđena je čitavim tokom meča. Prvi brejk je napravio već u četvrtom gemu, za vođstvo od 3:1, a do kraja prvog seta je još jednom oduzeo servis svom rivalu i dobio ga sa 6-2.

Sličan razvoj događaja i početkom drugog seta. Ponovo je četvrti gem bio koban za Japanca, koji je, doduše, odmah vratio brejk Đokoviću, ali Nole nije dozvolio bilo kakvu neizvesnost, pa je u šestom gemu ponovo ''brejknuo'' rivala i zatim rutinski priveo meč kraju.

Sada sledi borba za titulu u Parizu, a poslednja prepreka Novaku ka trofeju na ovom turniru biće Kanađanin Miloš Raonić, koji je u polufinalu u tri seta savladao Čeha Tomaša Berdiha.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke